Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Otis se konečně dokáže uvolnit, a to často a impozantně, jenže tlak na výkon se stupňuje, ve škole řádí chlamydiová infekce a kamarádi se potýkají s novými problémy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překvapivě lepší, než série číslo 1. A taky mně to víc bavilo, a to i přesto, že ubylo humoru (kterého je ale pořád víc, než dost) a děj se stal více dramatičtějším. A vyváženějším. A tentokrát mně bavil i Eric, který se stal snad tou nejzajímavější postavou ze všech, a to je co říct. Druhá série je mnohem víc emociální a taky rychleji odsýpá, ačkoliv je pořád osm dílů, v téhle sérii snad není žádná výplň, bavilo mně to celé od začátku do konce, herci si to opět zatraceně užívají a dabing je taky špičkový. Postavy jsou propracované mnohem víc, než minule, hercům to parádně šlape, děj je nabušený a opět se nebojí kontroverzí, tu menších, tu větších a Gillian s Asou totálně vládnou celému seriálu! Netušil jsem, že po nadprůměrné první sérii může přijít druhá, která je ještě mnohem lepší a patrně úplně bez chyby. Po druhé osmičce dílů se na třetí řadu těším ještě mnohem víc! Maeve je tady hezčí. 95%. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první epizodě, jsem si říkal, že tohle bude snad ještě lepší, než první série, ale nakonec není. První sezona byla víc zábavnější, víc sexy, víc ulítlá. Druhá série, je o dost ukecanější, moc o vztazích, o dost teplejší a až moc „multi-kulti". Každopádně i tak, měla každá epizoda něco do sebe a rozhodně si přeji 3 sérii. Tak jako byla * navíc za Emmu Mackey v první sérii, i zde patří jedna pouze pro ní. ( + skvělá hudba a dokonalé úvodní scény každé epizody) ()

Reklama

neo93 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá druhá řada tohoto dramaticko-komediálního seriálu z prostředí americké mládeže. Rozhodně jsem nečekal, že bude tak dobrá a že ještě překoná úvodní sérii. Ovšem musím uznat, že se tak stalo. Druhá řada začíná přesně tam, kde skončila ta první. Tedy tím, že Otis, hlavní hrdina seriálu, má jistý velmi intimní problém, který musí nutně vyřešit, jelikož mu dost komplikuje jeho začínající milostný život se svou novou holkou Olou. Po tomto krátkém, ale intenzivním intru o dané komplikaci, Otis znovu rozjíždí, společně s Maeve, svou ilegální činnost, točící se kolem poradenství v oblasti sexu. Je zajímavé, že první epizoda druhé řady končí stejně, jako ta první u předchozí, jen s tím rozdílem, že tentokrát Otis přemlouvá Maeve ke spolupráci. Ačkoli se může zdát, že hlavním motivem série, je právě a znovu Otisova sexuální terapie studentů střední školy Moordale, není tomu tak. Tvoří jen okrajovou část příběhu, v nichž tou nejdůležitější jsou nepochybně vztahy. Jak ty nové, mezi Otisem a Olou, Jean a otcem Oly Jacobem, Ericem a jeho novým přítelem, tak i ty staré, mezi Ericem a Otisem, Otisem a Maeve, tak i mnohá další, které se nově tvoří a dále rozvíjejí. Je také moc dobře, že se jednak vracejí některé postavy a zároveň se objevují nové, tak i to, že se série více věnuje rovněž některým upozaděným postavám. Co mě však ještě více potěšilo v této řadě, byl na jedné straně humor, který je znovu excelentní a je přesně takový, jaký bych si ho asi v tomto seriálu představoval a na straně druhé určitá závažnost problémů jednotlivých postav. Jednoduše výborná řada, u které jsem měl jak v průběhu, tak i na konci, moc dobrý pocit ze zhlédnutí. ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvních dvou epizodách jsem se trochu obával toho, že druhá série vznikla pouze jako zbytečná a nastavovaná kaše, která měla za úkol uspokojit velkou část fanoušků tím, že konečně dá dohromady hlavní dva protagonisty. A ani nevíte, jak moc jsem rád, že jsem se neskutečně mýlil. Od půlky sezóny se seriál stává "zralejší" a do poměrně pohodové podívané háže temnější prvky reality. Samozřejmě se nenechte zmást, pořád se jedná o dílo převážně feel-good ražení, nicméně přeci jen je o něco méně "teen" než sezóna první. Příjemným faktem je posléze i to, že i nově příchozí postavy perfektně zapadnou do zbytku ansámblu, jenž už dávno milujete. A ačkoliv se té třetí série přeci jen stále bojím, jelikož opravdu nechci, aby to dopadlo oním cukrkandlovým koncem, tak jsem na ní vlastně docela zvědavý. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat jako hrom! Pokud se vám první série líbila, nyní bude křičet blahem. Herci jsou více sehraní. Děj je konzistentní. Humor funguje na výbornou. Dramatické chvíle neskřípou a dojmou vás. Navíc se zde vyskytuje i lehce depresivní podtóny, které ještě více přidají na uvěřitelnosti. Tento seriál by se měl promítat všude. Učí totiž jednu důležitou věc. Komunikaci mezi partnery. Něco, co mnoho osob nezvládá. Jsem nadšený. Všech osm epizod je nacpaných úžasnými momenty. Top 10 letošního roku má obsazené jedno z míst. Season 2 - 90% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (20)

  • Pieseň, ktorú Jakob (Mikael Persbrandt) spieva v sprche, je "Sommartider" od švédskej kapely Gyllene Tider. (dwdb)
  • Anne-Marie Duff, ktorá hrá matku Maeve (Emma Mackey), je známa tým, že hrá Fionu Gallagher v seriáli Shameless (2004), kde hrá mladú dospelú z robotníckej triedy bez matky, rovnako ako Maeve. (Pat.Ko)
  • Najlepšie hodnotená epizóda seriálu k júlu 2021. (Pat.Ko)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama