Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sibiřský husky Togo je hlavním hrdinou příběhu z roku 1925 o záchraně aljašského města Nome od epidemie záškrtu. Pro sérum běželo štafetu 19 týmů průměrně 50 km, ale musher Leonhard Seppala (Willem Dafoe) s Togem, který táhnul spřežení, 425 km. V roce 2011 jmenoval Time Magazine Toga nejstatečnějším zvířetem všech dob. (Earl)

Videa (1)

Trailer

Recenze (126)

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Jak me zvireci filmy nebavi, tak tohle me pohltilo. Togo je skvele odvypravene dobrodruzstvi, jak od Jacka Londona. Plne nadhernych obrazu divociny, hrdinskych skutku typove presneho Dafoea, uzsane prace se zviraty a skvelych triku (ono to ani neslo do kin?). Ale, co je hlavni? Nedojde na zadne emcni vydirani, jak byva v podobnych filmech zvykem. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Krásný zvířecí příběh! Z těch zvířecích asi jeden z nejkrásnějších a nejvážnějších. Togo má poměrně jednoduchý děj a i když se během filmu nic moc neděje, protože se vlastně jedná o takový road trip napříč aljašským pohořím s psím spřežením, tak závěr je neuvěřitelně emotivní. Ten mě popravdě totálně oddělal. ()

Reklama

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

"Když si lehneš na zem, zemřeš." Disneyovsky opulentní pohádka. Z napínavé cesty napříč Aljaškou se stal jen takový průměrný dobrodružný snímek. Dafoe se tam herecky ani moc nehodí a chybí tomu silnější pouto mezi člověkem a psem. Bez výrazné příběhové hloubky a napětí. Hezká příroda a dojemný konec.  6/10 ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek, ve kterém jsem se opravdu těšila na Willema Dafoeho, jsem tajně odstrkovala za jiné, protože jsem tušila, že na jeho konci budu vytahovat kapesník, takže k tomu došlo a mně nezbývá, než smeknout, hluboko, až tváří do sněhu. Kdo zažil odchod psa, ví.Skvělý Willem se svým úsměvem, ač sporadickým, a bez rozpaků plný počet hvězd. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Velice laskavý a úsměvný film o darebném huskym Togovi...Čím více ho páníček nechtěl, o to více mu dokazoval, že na to má...No a přesně jsem věděla, že to nakonec obrečím, což se taky stalo...Jinak je to milé pohlazení po duši, což je, v těchto schizofrenních časech cholery, velice potřebné...Za mě naprosto spokojených 85% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (11)

  • V roce 2011 zvolil Time Magazine Toga „Nejhrdinnějším zvířetem všech dob“. (TheSpearCZ)
  • Leonhard Sepalla (Willem Dafoe) měl ve skutečnosti dceru Sigrid, která měla 8 let. Ve filmu o ní není zmínka. (ARI50)
  • Většina psů uváděných v tomto filmu pochází z chovatelské stanice The Snowy Owl Sled Dog Tours Inc. se sídlem v Canmore. (PamPero 1)

Reklama

Reklama