Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mise na Aldhani dosáhne bodu, odkud není návratu. Jako krytí jí slouží velkolepá podívaná. (Disney+)

Recenze (47)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paradoxně je tento seriál důkazem dosavadní neschopnosti Disney hlavounů, vybírat vhodné tvůrce pro své projekty. Tím že nechali Gilroye napsat a zrealizovat Andora, působí teď seriály jako Obi-Wan i Boba Fett, jako trapné šaškárny. Doteď to byly jen průměrné šaškarny, v duchu...lepší, než nic. Snad bude Andor začátkem nové éry, nebo aspoň odnože SW pro náročnějšího diváka. A to píšu už teď,  v polovině seriálu. ()

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhé minifinále drží trend, takže se jedná opět o chytře napsanou a strhující záležitost. Celé to vypadá nádherně, drží to napětí a opět to ve mně vyvolává radost, že jsem fanouškem Star Wars. Je ostudné, že se o tom nemluví víc jen pro to, že tam není prvoplánový fanservis a merchandisingové blbůstky, přitom takhle mělo SW vypadat už od roku 2015. ()

Reklama

Alterpsyche 

všechny recenze uživatele

Seriál Andor je vyvrcholením snahy Lucasfilmu navázat na úspěch a kvality původní trilogie. Po sérii pokusů a omylů v posledních deseti letech konečně nachází Hvězdné války své místo v moderní televizní tvorbě. To, co naznačila série Mandalorian, tedy pochmurné, strohé ale slušně napsané vykreslení univerza, zde Andor předvádí v plné parádě a přidává neúprosně tísnivou atmosféru hluboké totality. Ze scénáře je ohromně cítit Gilroyův minimalismus, smysl pro preciznost a promyšlená motivace postav. Samozřejmě jsme teprve v polovině, avšak již nyní lze s jistou dávkou opatrnosti říct, že se jedná o prozatím nejlepší počin ze světa SW. Tleskám však především Kathleen Kennedy, která díky své neúnavnosti a cílevědomosti, navzdory protestům mnoha fanoušků, nerezignovala a pokračovala ve snaze kvalitně navázat na Lucasův odkaz. Sázka na bratry Gilroye se neskutečně vyplatila. ()

The_Ninkisek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsme v půlce seriálu a hodila by se asi krátká recenze. Andor je jednoduše úžasný. Je vidět že někdo nad tím přemýšlel a věděl jak napsat kvalitní seriál. Emoce fungují a hlavně fungují dialogy a motivace jednotlivých postav (né jak v Obiwanovy co je náhodně generovaný seriál AI). Jedná se krásně surové StarWars tak jak všichni chtěli. Doufám že seriál bude pokračovat ve stejné kvalitě klidně i vyšší. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoznačne explozívne finále. Jeden top je vizuálny a to je miestny roj meteoritov ktorý láka rôzne kmene k veľkej púti. Spektakulárne vesmírne divadlo bolo ozaj dychberuce. Druhou topkou finále je prierez celého záťahu krok po kroku a celý čas vidíme prepad z prvej ruky. Každý tím má v pláne svoje miesto a kto zlyhá tak vystaví do nebezpečenstva zvyšok odboja. Stávky sú vysoké, ide o život a o 80 mega. Vidíme aké pevné nervy musia aktéri mať a aké rôzne nepredvídateľné udalosti sa udejú. Treba ísť ale podľa plánu a ak do toho dajú všetko tak môžu zvíťaziť. Unless, je to veľký balík prachov aj na nejedného rebela. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama