Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Cassianu Andorovi a jeho spoluvězňům se naskytne vhodná příležitost jednat. (Disney+)

Recenze (70)

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za úžasnýho Andyho Serkise to dát musim. Tohle byl nadupanej díl se vším všudy a soundtrack to krásně podtrhoval. Když ale začal Serkis mluvit do mikrofonu....Já v něm fakt na moment uviděl tu opičí povahu Caesara a rázem se z toho hlasu naděje stalo něco víc. Přesně to byla jedna z věcí, která mi tu chyběla. Takovej moment, co by tomu dodal tu třešničku navrch. Jen škoda, že toho nebylo trochu víc. Celkově mi Andor moc nesedí, ale kvalitní zpracování mě zatím žene kupředu. A to mimo fakt, že chci mít celé Star Wars Universe shlédnuté. Za ten prvotní impulz k tomuto cíli vděčím Clone Wars a milované Ahsoce/Štěkně. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Andor sa rozhodne nevymyká všetkým stereotypom a schémam tvorby z univerza SW, ani nie je zďaleka prvým pokusom o výrazné vybočenie zo zabehnutých koľají. Stále sa však jedná o zjav, ktorý len ťažko zrovnávať s drtivou väčšinou toho, čo si pod názvom Star Wars diváci predstavujú, ako i celkovou produkciou Disney. A to je jedine dobre. Andor totiž neobhajuje len svoje vlastné nesporné kvality, ale je i potenciálnym predskokanom množstva budúcich adaptácií omnoho rôznorodejších príbehov z univerza (s trochou šťastia inšpirovaných aj niektorými skvelými príspevkami z Expanded Universe). Zostáva len dúfať, že mu kolísavá sledovanosť nepodrazí nohy. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S ohledem na to jak vygradovala situace v “koncentráku”, jsou jakékoliv jiném linky neskutečně otravné a rušivé (a že jich je). Nezajímají mě. Chci vidět co se děje s Andorem a ne se zbytkem déčkových postav StarWars universa. Když konečně dojde na to co chci vidět nestačí se divit. Opět idiocie. Všude se válí izolační boty. Ne jen na mrtvolách, ale i v regálech. Kolik vězňů si myslíte, že si je obuje. Ano. Nikdo! Scénář dělá z postav lobotomy. ()

Simon.Dobes 

všechny recenze uživatele

Andor ma nebaví, baví ma len Andor. Inak povedané, bavia ma len linky s hlavnou postavou. Tie ostatné sú tak nudné a nezaujímavé, že pri nich skoro zaspávam. Od začiatku mi príliš seriál ako celok nesadol, táto epizóda ma ale hrozne bavila. Andy Serkis je skvelý. Únik z väzenia si zaslúžili plný počet, no pol hviezdy strhávam za tie zbytočnosti navyše. 4,5/5 ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Epická Jedna cesta von, nie je čo vytknúť, iba tak na zovšeobecnenie je krásne ako sa v každom jednom seriály či filme väzni pri úteku správajú ako úplní svätci a ak to človek porovná s realitou, väčšinou sa ide cez mŕtvoly. Dozorcov aj spoluväzňov. Je naozaj škoda že má Andor tak nízku sledovanosť, pretože na toto sa Pán prsteňov nechytá ani zďaleka, a to musí potvrdiť aj zarytý fanúšik LOTR... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Veškeré práce v dílně jsou skutečné. Celá dílna je postavena v měřítku 1:1 včetně funkčních pracovních stolů. Herci tedy nemuseli předstírat práci. (Veskoslav)

Reklama

Reklama