Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pátrání kapitána Siska po bájném bajorském artefaktu vede k odhalení existenciální pravdy o něm samém. (SkyShowtime)

Recenze (5)

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Definitivní konec naděje, že se DS9 ještě zvedne. Bude víc duchů, víc halucinací a Ezri se nikdy nedostane ze stínu Jadzii, která může do nebíčka jen když posádka vyhraje nějakou velkou bitvu. OMG ()

sirien odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zbytečnej a hloupě samoúčelnej Romulan stand-off by byl za 1*. Dementní útok za spasení Jadziiny duše by byl za 1* - za 2*, kdyby byl udělanej trochu slušně. A pak - pak tu je hlavní linka "The SISKÓÓÓ" mystical shitu, tentokrát v kombu s vizemi z dementního retro-dílu. ()

RedRose odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

stefko: ta otázka byla zodpovězena už dávno. V díle TNG S03E04 (1988) to kapitán Picard říká docela jasně. Chakotajovo "akučimoja" ve VOY vyznívá ve 24-tém století naprosto směšně. Co se DS9 týče, psal jsem to už několikrát, slyším "proroci" a skáču z okna! Strašnou sračku z tohoto jinak skvělého sci-fi universa udělali! Pohádková mystic/náboženská kokotina!! Nehodí se to teď, natož v 24-tém století ve vesmíru. Konkrétně v tomto díle je Sisko dokonalý psychopat, ale přičaroval zpět červí díru, srovnal si mozek a s novou, ale jinak úplně děsnou Dax (ona ani Jadzia nebyla žádný herecký/scénaristický zázrak, ale tohle?!), se vrátil na DS9! Starej a nemocnej Siskuv otec z té svojí hospody nikdy nikam nechodí, ale tady se vydá na nějakou tůru do pouště! Plukovnice Kira (která nic nedělá, ale pořád říká, že má moc práce), se rozhodla úplně stupidně postavit aktuálním spojencům romulanům a ono ji to vyšlo!! Odo ji jen poslušně odkývává vše jako věrný pejsek. Ty dva nekompatibilní milence bych v pornu vidět nechtěl... ()

stefko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvela cast. Predtym nedotknuta otazka Star Treku: "Veria ludia v 24. storoci v Boha?" sa blizi k absolutnemu vrcholu. DS9 priniesol velku vojnu "bohov" na pozadi vojny Alfa kvadrantu s Dominiom. Nematerialni, nadcasovi Prophets vs bezforemni Changelings. Jedni i druhi ukotveni v skutocnej fyzike i Star Trek fyzike. Ziadne halucinacie, ziadne zazraky a ziadny duchovia ale kruta realita stretu dvoch velmi silnych skupin bytosti skrz svojich "poddanych". Tak ako bohovia antickch baji, ani tito sa neunuvaju zasahovat priamo do udalosti a zdielat bojsko. Miesto toho posobia ako hybatelia za kulisami, ovyplvnuju zdanlivo nesuvisiace veci ktore vedu k zasadnym posunom v zivotoch beznych bytosti. Sisko ako hlavny trpitel, v tejto casti konecne zistuje svoj udel a svoje definitivne miesto v tomto konflikte. ()

Reklama

Reklama