Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Voyager zkříží plány Annoraxovi – vědci z Krenimu. Annorax se svými stoupenci chce změnit historii Krenimu k obrazu svému. Když se mu to podaří, dostane do nové časové linie i Voyager. Annorax se nehodlá jen tak vzdát a chce Voyager zničit. Voyager odolává, ale ne navždy... (Varan)

Recenze (5)

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takhle podobně měl vypadat celý seriál. Voyager čím dál víc zdevastovaný, s posádkou čím dál demotivovanější a se stále se tenčícími zdroji. Místo toho má vždy vyleštěné paluby a raketoplány se v hangáru asi rozmnožují pučením. Zápletka Roku pekla je ovšem hodně fajn, takže jsem rád, že jsem dostal alespoň takovou malou ochutnávku. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Legendární drsný bojový díl, jehož devizou jsou vizuály zničeného Voyageru, scény zraněné posádky a rostoucí bojové opotřebení, které jakoby se vysmívalo tomu, jak zánovně Voyager jinak pořád vypadá. A jo, je to super. Bohužel, záporák, jakkoliv dobrý, postrádá něco navíc, co by díl potřeboval (co do prokreslení a/nebo zosobnění) a zápletka s časovou technologií je logicky totálně rozbitá - fungování zbraně je naprosto WTF wish-magic a úroveň technologie kterou by to implikovalo je naprosto mimo. Jsou to silné 3*, ale v materiálu co by měl aspirovat na 5* nářez je děr jak v cedníku, které to hrozně podrážej. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama