Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výsadek z Voyageru (Tom, Tuvok a Samantha Wildman) havaruje na kráteru. Samantha je na tom špatně. Ostatní se jí samo sebou snaží pomoci. Zbylá posádka na Voyageru přemýšlí nad tím, jak výsadek zachránit. A pak je tu Naomi (dcera Samanthy). Neelix se ji, jak to jen jde, pokouší zabavit. Ovšem Naomi je chytrá a dochází ji, že je tu něco jinak... (Varan)

(více)

Recenze (5)

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyslovím kacířskou myšlenku, že Dobrodružství kapitána Protona o moc sofistikovanější nejsou. To nic nemění na faktu, že tahle epizoda je strašně bídná. Scény v nichž není holosimutátor a Naomi Wildman jsou vcelku průměrné. Je osvěžující vidět pátrání taky ze druhé strany, ale to to už tu několikrát bylo. Scény v simulátoru jsou pak čiré peklo. Nostalgické vzpomínání Harryho Kima mě trošku vyděsilo. ()

PKD odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vodouš na hrad!!!! Neuvěřitelná sračka (na kterou jsem tenkráte zíral s výrazem WTF???),vedle které je díl TOS- Way To Eden,hotovým Bergmanem. ()

Reklama

DocBrown odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A máme tu nový rekord. Odpad ještě před úvodními titulkami a ve zbytku jsem o tom nezapochyboval ani na sekundu. Už aby někdo vytrhnul ten holoemitor z holodecku a narval ho Neelixovi do * ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama