Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sedmá odhalí nezvané hosty. Malé mušky se totiž usídlily v systémech Voyageru a tropí tam paseku. To ale nic není. Voyager se setkává z cizí technologií vyvolávající gravitonové vlny. Podle Tashe (mimozemšťana) má zařízení loď vymrštit o stovky až tisíce světelných let dál. Janeway je přístrojem fascinována a chce Tashovi pomoc při opravách. Sedmá ale zjistí, že Tash něco skrývá... (Varan)

(více)

Recenze (8)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nápad hezkej, ale to by to konspirační blábolení muselo znít aspoň trochu uvěřitelně (a závěr by nesměl bejt tak laciná tuctovka). A ten díl by se tomu musel věnovat místo toho aby ho byla půlka zabitá blbostma. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takových 60% dílu mě dodnes baví. To jak sedmička vyplodí 2 teorie spiknutí a kpt. a 1. důstojníkovi řekne každému zrcadlově upravenou verzi tak, že je málem zblbne. To mě prostě baví. Plus za to, jak ze sebe rychle chrlí ta hvězdná data a jak na chodbě osočí z konspirace i malou a z 99,9% otravnou (a to jste tu ´´herečku´´ neviděli v sitcomu Reba, tam by jste ji ve vteřině oddělali) Naomi Divokou. Mohla ji rovnou urvati palici a byl by to plný počet. Ha! Ale stejně, co ten detail na ten tažný paprsek, při výbuchu Správcovi stanice? Mysteriózní :) ()

Reklama

Reklama