Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Má skutečně leopard na svědomí brutálně zřízené oběti? Tarzan tomu nevěří a opět se instinktivně dostane pravdě na stopu. Vražedný leopardí kmen pod vedením své exotické kněžky provádí krvavé útoky na karavany bělochů, aby se dostal z jejich jha. Tarzan, Jane a Boy padnou sektě do rukou, mají se stát rituálními obětmi. (MacGuffin)

Recenze (7)

Plastík 

všechny recenze uživatele

Laciné triky, na dnešní dobu To je samozřejmě jasný. ALE, v jednoduchosti je přece síla. Jsem rád, že ten film jsem mohl vidět. Je to dávno, ale přesto čtyry hvězdy. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch slabších dílů série, nicméně si i tento Tarzan pořád drží určitý standart kvalitní béčkové podívané, i když už není tak zábavný jako předchozí snímky. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Záporná postava v podání leopardí ženy je zde docela dobře rozvržena, ale její potenciál rozhodně není využit naplno a spíše jde o to jen prostě někoho dalšího postavit proti Tarzanovi. Boy už je tu moc velký, ale další mladík z džungle dělá dění trochu zajímavým. Celkově spíše průměr v rámci série. ()

MacGuffin 

všechny recenze uživatele

Má skutečně leopard na svědomí brutálně zřízené oběti ? Tarzan tomu nevěří a opět se instinktivně dostane pravdě na stopu. Vražedný leopardí kmen, pod vedením své exotické kněžky, provádí krvavé útoky na karavany bělochú, aby se dostal z jejich podvole. Tarzan, Jane a Boy padnou sektě do rukou, mají se stát rituálními obět´mi... ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Slabý odvar prvních dílů. Tarzan se už ani neobtěžuje o nějakém dobrodružství. Místo po džungli a po liánách se pohybuje v civilizaci, všichni ho mají rádi, a celé je to jedno velká nuda. Akce je mizerná, Tarzan už pomalu stárne a nová Jane je tragická. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tarzan tentokrát bojuje proti leopardej sekte, ktorá nemá zábrany. Vidím, že zábrany nemajú ani tvorcovia, keďže sa snažili vymýšľať stále nové a nové nápady zasadené do prostredia tvrdej džungle. Podľa mňa sa tento diel ničím nelíši od ostatných a Cheetah je tu opäť skvelá. Priemer v rámci žánru. 55 % ()

Reklama

Reklama