Reklama

Reklama

Fantasy Island

  • USA Fantasy Island (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Ve filmu studia Blumhouse nazvaném Fantasy Island mění charismatický pan Roarke v luxusním, leč odlehlém tropickém rezortu tajné sny svých šťastných hostů ve skutečnost. Když se však fantazie stanou noční můrou, musí hosté záhadu ostrova vyřešit, aby si útěkem zachránili život. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (235)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Vítejte na Fantasy Islandu, místě, kde je možné cokoliv a všechno; kouzelný ostrov vám splní jedno vaše přání, sen, ale musíte ho prožít až k přirozenému závěru, děj se co děj. (Jenže se může prolínat s přáními a sny ostatních, kteří se tu nemusí vyskytovat úplnou náhodou – pozor, twist!) Tudíž se, dámy a pánové, zmateně proběhněte po tropickém dovolenkovém resortu na Fidži, než všechno to bezkrevné "vyvražďování" (ehm, ehm) přestane (ani nezačne) mít atmosféru, natož dávat smysl. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

U špatných filmů nikdy nevíte, jestli Vám třeba nevyloudí úsměv na rtu a zda-li v nich například nenajdete určité pokroucené zalíbení. U Fantastického ostrova jsem přesně v něco podobného doufal. Říkal jsem si, že když už nic jiného, tak by to mohla bejt sranda. No a…není. Vlastně to není ani horor. Takže předpoklad strachu a napětí zmizí dřív, než má vůbec možnost se projevit. Během první půl hodiny se jenom kecá, během druhé půl hodiny se kecá a trošku se najíždí na určitou akci. Druhá půlka filmu už je akce, ale vy jste jak po lobotomii. Jako další on-line s uživatelem Enšpíglem se toto moc nepovedlo. Více nás zabavila diskuze o českých tenistkách a bádání nad tím, která má lepší nohy. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Lost: Six seasons in a movie. Ani se slibným názvem, plakátem nebo oficiálním žánrovým zařazením se nejedná o žádný horror ani thriller, snad jen o chudou, mysteriózně laděnou válečnou terapii, ve které se Lucy Hale dobrovolně herecky degraduje nebezpečně blízko úplnému dnu. Slušná jedna hvězda za Ryana Hansena, který jak kdyby právě přišel z placu Veronicy Mars a i před čtyřicítkou je pořád stejně zábavný Dick Casablancas. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně pitomá věc o ostrovu, který plní přání, ale dělá z nich noční můry. V tom, jak by to celé mělo fungovat, neměli evidentně jasno ani tvůrci a vzhledem k tomu, že režisér Jeff Wadlow nedokáže vymyslet jedinou funkční lekačku a práci s atmosférou zvládá ještě hůř, je výsledkem naprosto tristní a až směšná podívaná. Nebrat. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Vzhledem ke zdejšímu mizernému hodnocení jsem očekával propad, tudíž úplně zklamaný nejsem. A dokonce jsem ani v kině nebyl sám, jak se někdy stává. Ostrov plnící přání je v první řadě krásný, proto zamrzí, že příroda nedostala větší prostor. Jelikož se příběh postupně mění v survival, očekával jsem větší temnotu, která se bohužel nedostavila. Nedojde tak ani na gore, ani na mrazivou atmosféru, přičemž obojí se nabízelo. Takový doktor Torture.... Naštěstí nedojde ani na laciné lekačky, což jsem vzal s povděkem. Jejich móda je už značně ubíjející. Pro diváky zvyklé na přímočarost bude asi zamotaná dějová linka problém. Nakonec ale vše do sebe zapadne. Postavy tedy za moc nestojí, a tak držet palce není téměř komu. Škoda, že orgie fantazie se nekonají. Vodní hadi měnící se v ruce a ohořelý bubák jsou opravdu málo. Do kina bych film nedával, jelikož za to stojí jen kamera. Na jedno podívání, proč ne. 2,5* ()

Galerie (24)

Zajímavosti (5)

  • Protože je film z dílny notorického šetřílka Jasona Bluma, stál i navzdory exotickým lokacím a několika známým tvářím v obsazení pouhých sedm milionů amerických dolarů. (Petr.Kocfeld)
  • „Kalašovi zabijáci“ používali ve filmu československé samopaly vzor 58. (SsgtJira)
  • O účasti ve filmu vyjednával i Dave Bautista. Měl si zahrát jednoho z účastníků předchozího turnusu, který ale pořád proti své vůli vězí na ostrově. (Petr.Kocfeld)

Související novinky

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama