Kriminálka Miami - Série 1 (2002) (série)
Artie MandelbergKamera:
Walt LloydHudba:
Graeme RevellHrají:
David Caruso, Emily Procter, Adam Rodriguez, Khandi Alexander, Rory Cochrane, Chris Mulkey, Eduardo Verástegui, Salli Richardson-Whitfield, Ruben Pla, Michael Bergin, Caitlin Dulany (více)Obsahy(1)
Mrtvý muž je ve svém domě nalezen spoutaný a s rozbitou hlavou. Poté, co je podle tetování odhalena jeho totožnost, zjišťují kriminalisté, že jde o člověka, který se už v minulosti zabýval trestnou činností. Jeho luxusní dům je navíc plný předmětů, které mu prokazatelně nepatří. Výsledkem mravenčí práce vyšetřovatelů je odhalení skutečnosti, že dotyčný pachatel vykrádal své oběti přímo u nich doma a brutálním análním znásilněním si vynucoval jejich mlčenlivost. Jednou z obětí se ale stal muž, který se shodou okolností později s pachatelem setkal, zjistil jeho adresu a přišel se mu pomstít. Druhý, paralelní příběh nás přivádí do krematoria, kde je nalezen jeho mrtvý majitel, špatně spálené pozůstatky jednoho nebo dvou lidí, a další hromada mrtvol v různém stadiu rozkladu za budovou krematoria. (TV Nova)
(více)Recenze (1)
Tyhle různé kriminálky Miami, Las Vegas, Útvar pro zvláštní oběti, jsou všechny dobré. Nejvíc mě na nich zaujalo to obrazové zpracování ()
Photo © CBS Television