Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Tajuplné světy, podivná stvoření a ujeté příběhy. Třetí pokračování animované antologie od Tima MilleraDavida Finchera, která už posbírala pěkných pár cen Emmy. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (74)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I třetí řada přinesla neskutečné vizuální potěšení. Technologická stránka je fascinující. Celý projekt v mých očích plní zásadní věc. Představení nadaných studií a jejich možností. Více jak polovina příběhu by si zasloužila plnohodnotné představení a doufám, že se toho časem skutečně dočkáme. Netflix by do toho měl šlápnout a zafinancovat vznik filmů či seriálů od těchto tvůrců. Diváckou zpětnou vazbu již mají.  Season 3 - jsem spokojený a těším se na další várku. ()

Klajnik

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud by se epizody Bad Traveling a Swarm roztáhly na úkor dalších epizod, byl bych radši. Snad jen u Night of the Mini Death by mě to mrzelo. To je však hravá zombie apokalypsa, která by víc než těch 5 minut mít nepotřebovala. Vlastně se jedna o jedinou epizodu, u níž jsem si řekl "Bylo to skvělé, mělo to jen pár minut, ale trvalo to přesně tak dlouho, jak bylo třeba." Většinou jsem by nespokojený a nebo toužím, aby se námět roztáhl do většího projektu. ()

Reklama

JamesSi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlastně to samé jako předchozí série. 3 povídky super (Děsivá výprava, Roj, Masonovy krysy), zbytek meh nebo nic moc. Stále u Lásky, smrti a robotů více oceňuju snahu natočit podobný seriál, než abych si skutečně jednotlivé povídky užíval. A musím říct, že náměty se začínají už trochu opakovat. Kolikrát uvidíme bandu mariňáků, jak jdou zabít jednu velkou příšeru? Kolikrát uvidíme náhodné (většinou 17.-19. století) historické zasazení s jednou příšerou nebo nadpřirozeným jevem? Jsem rád, že Netflix podporuje nebo alespoň podporoval animaci pro dospělé. Momentálně při pádu akcií vyšli zprávy, že Netflix zrovna svojí animační divizi dost proškrtá, takže uvidíme, jak to bude s Roboty. Tipl bych si, že Roboti to přežijí, ale určitě se bojím o projekty Alexe Hirsche, Jamese Baxtera, Craiga McCrackena a dalších. ()

mclenin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aj tretia séria má stále čo ponúknuť, vystrieda sa tu niekoľko výborných epizód, zopár úsmevných, priemerných a niekoľko slabších, každopádne vo výsledku sa opäť divák dočká tematickej aj animačnej pestrosti. Najviac sa mi páčila epizóda Bad Travelling (napokon meno režiséra hovorí samo za seba), túto je jednoznačne možné zaradiť do top 3 všetkých troch sérií. Za zmienku určite stojí Lovecraftovský scifi horor In Vaulted Halls Entombed a záverečný Jibaro, ktorý ponúka jednu z audiovizuálne najoriginálnejších epizód a pripomína filmy z dielne štúdia A24. ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Najlepšia séria! Len dúfam, že takou nie je dielom náhody, ale možností, ktoré sa tu otvorili (snáď aj celému radu ďalších talentov) a stále pevnejšej pôdy pod nohami producentsko-tvorivého zázemia Fincher & Miller. Skrátka to začína naberať smer aj na obrátkach; je to surovejšie rovnakou mierou ako odvážnejšie, v neposlednom rade vypiplanejšie a vybrúsenejšie. Strašne som si to užil! ()

Galerie (60)

Reklama

Reklama