Reklama

Reklama

VOD (1)

James Clayton, jeden z nejchytřejších absolventů vysokých škol v USA, je právě tím, koho chce Walter Burke mít ve své tajné službě. Když Clayton dorazí do výcvikového střediska, čeká na něj mnoho fyzických i psychických zkoušek. Burke má v oblibě především ty psychické, jako jsou nácviky výslechů, vydírání a odolnost na detektoru lži. Po základním výcviku se James dozví, že se pro CIA jako agent nehodí. Ale co když je i tohle jenom test? Právě v okamžiku, kdy začíná mít pochybnosti, pověřuje jej Burke úkolem objevit agenta ve vlastních řadách. Ve spleti různých zvratů a náhlých změn se James může spolehnout na jediné - věřit nelze nikomu a nic není takové, jak to vypadá. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (295)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Momentálně 68% na kontě? To snad ne, to se většina držela hodně zkrátka. Protože Test je napínavý thriller, kde se pořád něco děje, hluchá místa nenajdete a perfektně hodící se hudba tomu dodává šťávu. Na mě zkrátka The Recruit skvěle fungoval a od začátku do konce jsem byl pevně posazen do křesla a těšil se na další scény. Colin, Al i Bridget odváděli super práci a celkově se na všechny tři příjemně koukalo. Jak se to neustále zamotávalo a vyvracelo předchozí fakta, to bylo moc fajn. Zkrátka..."Nic není tak, jak se zdá a všechno je test". Viz. úplný závěr a lest Colina na Ala. 80% ()

Moogwi 

všechny recenze uživatele

Není nad pořádný špionážný filmek ... první půlka docela dobrá, ale moc mi ten výcvik nesedl...nevím nebylo to ono, bylo to hodně naivní.. divím se že třeba colin neprohlídl ten trik s opilou kolegyní v baru i ten únos .. je to jasný jako facka.. nehledě na to že se při výslechu docela proflákl tím že na jednu stranu tvrdí že nepracuje pro CIA a pak řekne že je to určitě zase jenom nějaký test .. hah super no :) druhá půlka je jiná, nicméně né horší, až na ten překombinovaný závěr, který se mi zdá už trochu přehnaný ... kvalitní podívaná ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Je nabídka a nabídka. Když má někdo šanci dostat se k CIA, není to jen tak. Colin Farrell zrovna dostal diplom, vydělává si na baru a čeká na příležitost. Coby o programátora se o něj zřejmě porvou nějaké zajímavé počítačové firmy, on však zamíří úplně někam jinam. Mimochodem i proto, aby se dozvěděl něco o svém mrtvém otci. Začíná tvrdý trénink, který až tak drsný není, jen se nám tvůrci snaží namluvit, jak dotyčný musí být odolný hlavně psychicky. Všechno je test a nikdy není dobré komukoliv důvěřovat. První půlka je zajímavá, druhá už tolik ne, protože se vydává svižnější cestou, jenže bez napětí nebo výbuchů. Bojuje se tady nad počítačovou klávesnicí nebo po žhavé noci. Herci se snaží, ale závěrečné zvraty už ani oni nedokážou zakrýt. Je to (místy) inteligentní, zručně natočené, ale tak nějak prázdné i nezapamatovatelné. A brzy to celé vyšumí. Navíc těžko říct, pro koho tenhle kus vlastně byl. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Dost mě to zklamalo. Autoři se snažili vypointovat každou blbou a nudnou část tohoto filmu. Je pravda, že výslech ženy na detektoru pravdy je celkem zajímavý nápad(sakra pujčte mě tohle domů!!!!), ale ostatní v tomto filmu je o ničem. Každý druhý agent hláškující :"všechno je test..." a v tomto duchu se i odvíjený film. Al Pacino mi trochu přijde, že si chtěl lehce přividělat a párkrát se za to ukázat předkamerou. Colin Farrel je u mě fajn týpek, ale at se radši vrátí do budky a někam si zavolá. Nic se nemá přehánět a tento film jde docela slušně rychle prokouknout. Jo a ještě by mě zajímalo od kdy jsou LCD monitoru u noteboků tak dokonalý že po jejich rozstřelení dále fungují a zobrazují. Fakt síla :) ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

První film, ve kterém jsem Colina Farrella viděla ve větší roli - a musím přiznat, že je skutečně víc než jenom chlapík s hezkou tvářičkou, který se náhodou přimotal k filmu. Test je poměrně zajímavý snímek o zákulisí CIA, kde se stírají rozdíly mezi hrou a realitou, proto mu odpustím i ztrátu tempa v druhé polovině. Zvlášť, když celý film není postaven na bezmyšlenkovitých střílečkách jako tisíce sobě podobných. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Obrázky Jamese a jeho otce, které jsou promítány u úvodních titulků, jsou ve skutečnosti fotky Colina Farrella s jeho otcem z dětství. (Káronoš)
  • Film byl inspirován událostmi z let 1994 - 1996, kdy agent Nicholson vyučoval v táboře CIA. Pak se zjistilo, že pracuje pro Rusy. (HappySmile)
  • James Douglas Clayton (Colin Farrell) nosí hodinky značky TAG Heuer Kirium F1 a Walter Burke (Al Pacino) nosí hodinky Tutima Flieger Chronograph. (dyfur)

Reklama

Reklama