Reklama

Reklama

Braddock: Ztracen v boji

  • USA Braddock: Missing in Action III (více)
Trailer

Vietnamský veterán plukovník James Braddock věřil, že jeho asijská žena zemřela během války. Od misionáře se však dozví, že nejen, že žije, ale má i syna. Braddock se proto vrací na vlastní pěst do Vietnamu, aby je i ostatní z vězeňského tábora. (TV Prima Cool)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

"Nebudem im dupať na prsty. Budem im dupať na krky." Neodolateľne stupídne béčko, v ktorom nezničitelný Chuck, stojac uprostred otvoreného priestoru, vystrieľa chlapov na strážnych vežiach a v pieskovými vreciami obložených guľometných hniezdach. A nakoniec kalašnikovom zostrelí bojový vrtuľník. A je to cooool!!! ;-) ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Plukovník James Braddock (Chuck Norris) opouští 29. dubna 1975 Saigon s tím, že jeho vietnamská žena Lin Tan Cang (Miki Kim) je mrtvá. Po dvanácti letech ho vyhledá reverend Polanski a oznámí mu, že je společně s jeho synem naživu. Braddock se vydává na vlastní pěst do Vietnamu na záchrannou misi... Je to taková pohádka pro dospělé, ale snímek nabídne poměrně dost akce a pořádnou dávku reálných explozí. Chuckův bratr Aaron dělal na filmu tentokrát pouze jako režisér. Při natáčení na Filipínách v květnu roku 1987 došlo k neštěstí, protože zemřeli čtyři lidé a pět bylo zraněno při pádu vojenské helikoptéry AUH-76. ()

Reklama

Kubaso 

všechny recenze uživatele

Úvod s odsunem ze Saigonu je naprosto bez nadsázky výborný a nemusel by se za něj stydět žádný velkofilm. Brzy se ale vše vysvětlí, když se objeví na scéně generál Kvok a Norrisův Braddock s pomocí retardovaných dialogů a příruční atomovky odvádí děti za svobodou. V případě téhle série jednoznačně platí: čím hůř, tím líp. A trojka... je holt nejlepší. Už jen kvůli pohledu na Norrise v přestrojení a jedné opravdu dokonalé hlášce se musí vidět. Je to masakr. ()

erl 

všechny recenze uživatele

Nedávno sem si dal repete a musím zvýšit o hvězdičku. Přece jen je tento kousek na Chucka velice nadstandardní. Nedá se říct že by to byla nějaká bezpáteřní béčková stupidita ale velmi dobrý akčňák kde nechybí silné momenty v podobě úvodu či závěrečné scény. Samotná akce je natočena velice slušně a Chuck s ledovým obličejem likviduje žlutý parchanty jako na běžícím páse. Rozhodně jeden z jeho filmových vrcholů. Nejedná se samozřejmě o žádný umělecký art ale poctivou 80tkovou akci. Ještě že jsem vyhrabal staré video jelikož ten dabing je opravdu nezapomenutelný. Mé dětství bylo drsné:-)) ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Bréďa je naposledy z celé trilogie v akci. Do akce ale jako by se mu moc nechtělo, a tak všechny výbuchy, kotrmelce, lámání vazu na potkání a kopance nechává oproti předchozím dílům stranou. Navíc dějovou linku, choreografii a scénář, jako by Chuckieho brácha v roli režiséra nechal bez většího povšimnutí....v hodnocení tak zůstávají dvě-jedna za těch pár proskoků oknem a druhá za několik tradičně chladných Chuckieho "pohledů" ()

Galerie (199)

Zajímavosti (9)

  • Příběh se časově neshoduje z dílem druhým. V tom je totiž Braddock (Chuck Norris) z dalšími vojáky vězněn od roku 1972 až do roku 1982. Tento příběh se ale odehrává těsně po ukončení války v roce 1975. (Terva)
  • Ve scéně, kdy Braddock skáče z letadla, má na padáku připevněno bezpečnostní lano. V jednom z dalších záběrů má však modernější padák, u kterého není po pojistce ve formě lana ani stopa. (Terva)

Reklama

Reklama