Reklama

Reklama

Braddock: Ztracen v boji

  • USA Braddock: Missing in Action III (více)
Trailer

Vietnamský veterán plukovník James Braddock věřil, že jeho asijská žena zemřela během války. Od misionáře se však dozví, že nejen, že žije, ale má i syna. Braddock se proto vrací na vlastní pěst do Vietnamu, aby je i ostatní z vězeňského tábora. (TV Prima Cool)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Celá tato trilogie je vlastně jen přehlídka Chuckovi nesmrtelnosti, odvahy a nevídané síly. Armáda vojáků, plus minimálně dvě strážné věže po něm střílí, ale on je všechny hravě zvládá. Pak řídí vojenskou dodávku, velkou jako kráva, a i když na něj nepřátelský vrtulník vystřelí přinejmenším třicet raket, vždy mine auto tak o dva metry, nikomu se nic nestane a Chuck prchá i s celou bandou dětí dále pralesem. To je tak hrozné klišé! A takto by se dalo pokračovat dál a dál. Ted' už skoro ani nemůžu uvěřit tomu, že se mi první díl fakticky líbil. Druhý mě nedokázal zaujmout ani na tolik, abych na něm udržel myšlenky a tento nebyl tak úplně nudný, spíš buransky stupidní a trapný. Ještě, že už nám tato akčně-válečná série končí, další díl už bych asi nezvládl. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Trojka je zhruba na stejny urovni jako jednicka je tu o neco vic akce ale neni zas az buhvijak napadite natocena to tema uz je taky lehce obehrany na druhou stranu neznicitelny a nesmrtelny akcni hrdina predvadi svoje standartni kousky takze kdo ma rad osmdesatky prijde si na sve a co se teto serie tyce je to rozhodne dustojne zakonceni to kazdopadne ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

"Nebudem im dupať na prsty. Budem im dupať na krky." Neodolateľne stupídne béčko, v ktorom nezničitelný Chuck, stojac uprostred otvoreného priestoru, vystrieľa chlapov na strážnych vežiach a v pieskovými vreciami obložených guľometných hniezdach. A nakoniec kalašnikovom zostrelí bojový vrtuľník. A je to cooool!!! ;-) ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Na den 79. narozenin Chucka Norrise to prostě nešlo nepustit si s ním nějaký film. Zvolil jsem závěrečný díl trilogie Nezvěstní v boji, jenž jsem dosud neviděl. Námět snímku není špatný, celkově se tento počin dobře sleduje, ale bohužel v akčních sekvencích je dost přitažený za vlasy, což se však na druhou stranu dalo čekat. Nebýt toho, mohlo být hodnocení i na 4*. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Po dvou dílech už člověk ví co čekat a když navíc aplikuje vzorec plynoucí z teorie přímé úměry klesající kvality s rostoucím číslem za názvem filmu, nemůže být zklamán. Chuck je zkrátka zpět. Běhá, trpí, střílí, kope, zachraňuje až se mu od hlavní kouří. Z dnešního pohledu nic světoborného, nicméně jako retro zahalené nostalickou aurou to na dvou hvězdách udrží. ()

Galerie (199)

Zajímavosti (9)

  • Režisérsky debut Aarona Norrisa. (m.a.t.o.)
  • Při natáčení na Filipínách v květnu roku 1987 došlo k neštěstí, protože zemřeli čtyři lidé a pět bylo zraněno při pádu vojenské helikoptéry AUH-76. Zdroje se rozcházejí v tom, zdai šlo o civilisty, vojáky nebo členy natáčecího štábu, počty mrtvých a zraněných však odpovídají. (Rominator)
  • Ve scéně, kdy Braddock skáče z letadla, má na padáku připevněno bezpečnostní lano. V jednom z dalších záběrů má však modernější padák, u kterého není po pojistce ve formě lana ani stopa. (Terva)

Reklama

Reklama