Reklama

Reklama

Braddock: Ztracen v boji

  • USA Braddock: Missing in Action III (více)
Trailer

Vietnamský veterán plukovník James Braddock věřil, že jeho asijská žena zemřela během války. Od misionáře se však dozví, že nejen, že žije, ale má i syna. Braddock se proto vrací na vlastní pěst do Vietnamu, aby je i ostatní z vězeňského tábora. (TV Prima Cool)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Terva 

všechny recenze uživatele

CHYBA VE FILMU - Záběr okolo šesté minuty, kdy si muž obléká zelenou košili a vedle stojící děti si berou zbraně a kolem právě projíždí džíp z Braddockem, byl ve filmu již vidět na začátku z jiné kamery, Braddock ale v té době ještě ve městě nebyl......... DIALOG - MALÝ JOHN - Varuju tě, nešlapej lidem na kuří oka. BRADDOCK - Na kuří oka nešlapu, já šlapu jen na šmejdy. Braddock tentokráte na záchranné misi své ženy. CHYBA VE FILMU - Příběh se časově neshoduje z dílem druhým. V druhém díle je totiž Braddock z dalšími vojáky vězněn od roku 1972 a podle některých dialogů dokonce až do roku 1982. Tento příběh se ale odehrává těsně po ukončení války v roce 1975. Další CHYBA VE FILMU - Ve 30 minutě má Braddock připevněno bezpečnostní lano padáku k lanu v letadle, po opuštění ( skoku ) letadla se lano napne a uvolní pojistku padáku, jenže při venkovním záběru už má Braddock modernější padák a po pojistkovém laně není ani stopa. Ale něco o filmu. Je to smutný příběh. Braddock už zase řádí, dejte mu do ruky pořádnou zbraň a vyhraje pro ameriku válku. A i když to má tolik chyb je to prostě akční klasika. CITÁT - Braddockůůůůůů !!!........ Ve filmu zazní " Freedom again " a " In your eyes " oba songy od Rona Blooma. http://www.youtube.com/watch?v=cCqUcMmzjpc Hudba - Jay Chattaway. Kamera - Joao Fernandes. ()

Mol 

všechny recenze uživatele

BRADDOCK I'M WARNING YOU, DON'T STEP ON ANY TOES! I DON'T STEP ON TOES, LITTLEJOHN, I STEP ON NECKS!!! Třetí díl jsem viděl dnes poprvé a je pravda, že je trošku slabší než předešlé dva. To už tak bývá, když dáte do akčního filmu děti. I přesto mi hned úvod filmu vyrazil dech, protože úvodní scény s hudbou jsou prostě špička a ještě v nich voják stihne roztrhat chlapíka z 3 metrů M60kou. Směle bych tento úvod zařadil do top nejlepších úvodů filmů ever! Pak film trošku uvadne, ale akce ke konci to vynahrazuje. Vidět Braddocka jak napíchne vojáka na bajonet a potom mu ještě střelí granátometem do břicha, to je prostě maso. Nebo scéna, kde na letišti přeskočí plot a sundá v doskoku týpka? Nebo závěr na mostu, kde proskočí oknem a všechny vykuchá samopalem? To je to proč jsou tyhle filmy tak wow. Braddock toho moc nenamluví a když něco řekne, tak je to drsný a to mu dodává na pořádně drsném hrdinovi. Skvělé, skvělé, skvělé. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Chuck tento krát pridal nielen viac kopov, ale aj nakysnutú helikoptéru s Ramba a jeden podpis do kolonky scenár. Tie kopy a ta helikoptéra ešte ušla, ale ten scenár už moc nie. Úvod ma tak nebavil ako pri predošlých dieloch a záverečný diel si dával trošku na čas, kým sa to rozbehol, ale keď už na to príde, je na čo pozerať. Výbuchov je kopec, Chucka v akcii ešte viac, len keby to tak nepreháňal s tým státím v strede základne a trošku sa aj skryl, bolo by to pozeratelnejšie, pretože pri scéne, kde naňho strieľajú zo všetkých uhlov a aj z vežičiek, Chuck len prebije granátomet a kosí si to ďalej bez škrabnutia a toto už trošku vyvolá úsmev na tvári, ale tak čo už je to film s Chuckom. 50% - 2* ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Celá tato trilogie je vlastně jen přehlídka Chuckovi nesmrtelnosti, odvahy a nevídané síly. Armáda vojáků, plus minimálně dvě strážné věže po něm střílí, ale on je všechny hravě zvládá. Pak řídí vojenskou dodávku, velkou jako kráva, a i když na něj nepřátelský vrtulník vystřelí přinejmenším třicet raket, vždy mine auto tak o dva metry, nikomu se nic nestane a Chuck prchá i s celou bandou dětí dále pralesem. To je tak hrozné klišé! A takto by se dalo pokračovat dál a dál. Ted' už skoro ani nemůžu uvěřit tomu, že se mi první díl fakticky líbil. Druhý mě nedokázal zaujmout ani na tolik, abych na něm udržel myšlenky a tento nebyl tak úplně nudný, spíš buransky stupidní a trapný. Ještě, že už nám tato akčně-válečná série končí, další díl už bych asi nezvládl. ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

"Varuju tě Braddocku, nešlapej lidem na kuří oka!" "Na kuří oka nešlapu, já šlapu na hajzly." Chuck Norris se potřetí a naposled vydává do Vietnamu a už na začátku filmu vás uchvátí perfektní úvodní scénou pádu Saigonu, kdy po ulicích pobíhají rabující davy a nad nimi letí dvě vojenské helikoptéry. Brácha Aaron se tady neskutečně režijně vytáhl a klidně by s touhle scénou uspěl i v oscarovém filmu. Co následuje dál je už ale čistokrevná Chuckovina, čemuž se uzpůsobuje režie i příběh. Chuck se vrací do Vietnamu pro rodinu (ano, dočkáme se i rodiného dramatu!;)), ale všechno se podělá a Chuck musí znovu vytáhnou kulomety proti šikmovokým. Ti jsou zase jednou pěkné svině, pouští do něj elektřinu a dokonce znásilňují malé děti, z čehož navíc vyplývá, že Chuck je tady dokonce ještě větší dobrodinec než obvykle, protože musí zachránit celý sirotčinec. Akce sice není nic moc, většinou jen Chuck stojí uprostřed dvorku a všichni kolem něj umírají, zatímco on nemá ani škrábanec, ale jeden rákosník to od něj dostane perfektně kanadou do ksichtu a ten konec na mostě je prostě super. Nechce se mi tomu věřit, ale dávám Chuckovi za 4* a smutně se loučím s nejlepším dílem série. ()

Galerie (199)

Zajímavosti (9)

  • Film zcela ignoruje předchozí díly série, jediným pojítkem zůstává postava Braddocka (Chuck Norris). (Žralok)
  • Režisérsky debut Aarona Norrisa. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama