Reklama

Reklama

Braddock: Ztracen v boji

  • USA Braddock: Missing in Action III (více)
Trailer

Vietnamský veterán plukovník James Braddock věřil, že jeho asijská žena zemřela během války. Od misionáře se však dozví, že nejen, že žije, ale má i syna. Braddock se proto vrací na vlastní pěst do Vietnamu, aby je i ostatní z vězeňského tábora. (TV Prima Cool)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Chuck tento krát pridal nielen viac kopov, ale aj nakysnutú helikoptéru s Ramba a jeden podpis do kolonky scenár. Tie kopy a ta helikoptéra ešte ušla, ale ten scenár už moc nie. Úvod ma tak nebavil ako pri predošlých dieloch a záverečný diel si dával trošku na čas, kým sa to rozbehol, ale keď už na to príde, je na čo pozerať. Výbuchov je kopec, Chucka v akcii ešte viac, len keby to tak nepreháňal s tým státím v strede základne a trošku sa aj skryl, bolo by to pozeratelnejšie, pretože pri scéne, kde naňho strieľajú zo všetkých uhlov a aj z vežičiek, Chuck len prebije granátomet a kosí si to ďalej bez škrabnutia a toto už trošku vyvolá úsmev na tvári, ale tak čo už je to film s Chuckom. 50% - 2* ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Trojka je zhruba na stejny urovni jako jednicka je tu o neco vic akce ale neni zas az buhvijak napadite natocena to tema uz je taky lehce obehrany na druhou stranu neznicitelny a nesmrtelny akcni hrdina predvadi svoje standartni kousky takze kdo ma rad osmdesatky prijde si na sve a co se teto serie tyce je to rozhodne dustojne zakonceni to kazdopadne ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

To lepší z filmografie nezničitelného Chucka Norrise. Je to akční film, který se svým pojetím nehodí do dnešní předimenzovaně digitální akční tvorby, ale atraktivita prostředí a nonstop akce mě dokázaly zabavit. Chuck se svým bratrem Aaronem spojili několikrát bratrské síly a společnými silami upletli poctivé akční opusy, které hlavního hrdinu ukázaly bez slabin psychických i fyzických. Chuck kosí, co se v korunách palem pohne, s nekonečným zásobníkem, je to tak snadné. Jen se tenhle film nesmí brát vážně. Pak je možné prožít nezničitelné akční peklo. 60% ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Na den 79. narozenin Chucka Norrise to prostě nešlo nepustit si s ním nějaký film. Zvolil jsem závěrečný díl trilogie Nezvěstní v boji, jenž jsem dosud neviděl. Námět snímku není špatný, celkově se tento počin dobře sleduje, ale bohužel v akčních sekvencích je dost přitažený za vlasy, což se však na druhou stranu dalo čekat. Nebýt toho, mohlo být hodnocení i na 4*. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Dle mého míňení je to asi nejlepší film Aarona Norrise, ale i tak je to dost podprůměr. Vememe-li v úvahu béčkovost scénaře, tak režíjně to odvedeno celkem zdatně. Jenže pekla v ději jsou neodpustitelná - Chuck opět setřelí vrtulník skoro za pomocí svou prstů a slovem BUM. On je opravdu asi robot: 1. je nezničitelný, 2. neprojevuje jakékoliv emoce (ať nahuzuje drsňácké hlášky nebo se poprvé setkal se synem). ()

Galerie (199)

Zajímavosti (9)

  • V záběru ze začátku filmu, kdy si muž obléká zelenou košili, okolo projíždí džíp z Braddockem (Chuck Norris). Ten však v té době ještě neměl být ve městě. (Terva)
  • Ve scéně, kdy Braddock skáče z letadla, má na padáku připevněno bezpečnostní lano. V jednom z dalších záběrů má však modernější padák, u kterého není po pojistce ve formě lana ani stopa. (Terva)

Reklama

Reklama