Reklama

Reklama

Braddock: Ztracen v boji

  • USA Braddock: Missing in Action III (více)
Trailer

Vietnamský veterán plukovník James Braddock věřil, že jeho asijská žena zemřela během války. Od misionáře se však dozví, že nejen, že žije, ale má i syna. Braddock se proto vrací na vlastní pěst do Vietnamu, aby je i ostatní z vězeňského tábora. (TV Prima Cool)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Celá tato trilogie je vlastně jen přehlídka Chuckovi nesmrtelnosti, odvahy a nevídané síly. Armáda vojáků, plus minimálně dvě strážné věže po něm střílí, ale on je všechny hravě zvládá. Pak řídí vojenskou dodávku, velkou jako kráva, a i když na něj nepřátelský vrtulník vystřelí přinejmenším třicet raket, vždy mine auto tak o dva metry, nikomu se nic nestane a Chuck prchá i s celou bandou dětí dále pralesem. To je tak hrozné klišé! A takto by se dalo pokračovat dál a dál. Ted' už skoro ani nemůžu uvěřit tomu, že se mi první díl fakticky líbil. Druhý mě nedokázal zaujmout ani na tolik, abych na něm udržel myšlenky a tento nebyl tak úplně nudný, spíš buransky stupidní a trapný. Ještě, že už nám tato akčně-válečná série končí, další díl už bych asi nezvládl. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Dle mého míňení je to asi nejlepší film Aarona Norrise, ale i tak je to dost podprůměr. Vememe-li v úvahu béčkovost scénaře, tak režíjně to odvedeno celkem zdatně. Jenže pekla v ději jsou neodpustitelná - Chuck opět setřelí vrtulník skoro za pomocí svou prstů a slovem BUM. On je opravdu asi robot: 1. je nezničitelný, 2. neprojevuje jakékoliv emoce (ať nahuzuje drsňácké hlášky nebo se poprvé setkal se synem). ()

Reklama

Kubaso 

všechny recenze uživatele

Úvod s odsunem ze Saigonu je naprosto bez nadsázky výborný a nemusel by se za něj stydět žádný velkofilm. Brzy se ale vše vysvětlí, když se objeví na scéně generál Kvok a Norrisův Braddock s pomocí retardovaných dialogů a příruční atomovky odvádí děti za svobodou. V případě téhle série jednoznačně platí: čím hůř, tím líp. A trojka... je holt nejlepší. Už jen kvůli pohledu na Norrise v přestrojení a jedné opravdu dokonalé hlášce se musí vidět. Je to masakr. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Trojka je zhruba na stejny urovni jako jednicka je tu o neco vic akce ale neni zas az buhvijak napadite natocena to tema uz je taky lehce obehrany na druhou stranu neznicitelny a nesmrtelny akcni hrdina predvadi svoje standartni kousky takze kdo ma rad osmdesatky prijde si na sve a co se teto serie tyce je to rozhodne dustojne zakonceni to kazdopadne ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

"Nebudem im dupať na prsty. Budem im dupať na krky." Neodolateľne stupídne béčko, v ktorom nezničitelný Chuck, stojac uprostred otvoreného priestoru, vystrieľa chlapov na strážnych vežiach a v pieskovými vreciami obložených guľometných hniezdach. A nakoniec kalašnikovom zostrelí bojový vrtuľník. A je to cooool!!! ;-) ()

Galerie (199)

Zajímavosti (9)

  • Film zcela ignoruje předchozí díly série, jediným pojítkem zůstává postava Braddocka (Chuck Norris). (Žralok)
  • Režisérsky debut Aarona Norrisa. (m.a.t.o.)
  • Příběh se časově neshoduje z dílem druhým. V tom je totiž Braddock (Chuck Norris) z dalšími vojáky vězněn od roku 1972 až do roku 1982. Tento příběh se ale odehrává těsně po ukončení války v roce 1975. (Terva)

Reklama

Reklama