Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ramon Cota chladnokrevně zavraždil nevinnou matku i dítě, a navíc je šéfem obchodu s drogami do USA. Když se plukovník Scott McCoy a jeho partner pokusí předvést Cotu před soud, jejich úsilí vyjde naprázdno, protože Cota je zproštěn viny prakticky bez trestu. Scottův přítel, který není schopen ovládnout svou zuřivost, se na Cotu u soudu vrhá. Když jsou odtrženi, slibuje Cotovi pomstu. Jenže Cota je nebezpečný zločinec, se kterým není radno si začínat, a není pro něj problém zavraždit kohokoli… Když se oddíl vojáků pokusí zasáhnout a Cotu a jeho bandu odstranit, jsou vojáci přemoženi a zajati jako rukojmí. McCoy osobně vede brigádu členů parašutistické výsadkové jednotky, aby zachránil rukojmí. Při tom chce konečně  dostal Cotu... (TV Prima)

(více)

Recenze (94)

anais 

všechny recenze uživatele

Delta force 2 obsahuje mnoho klasických klišé akčních filmů 80.let (například smrt blízkých přátel – akce se stává ryze osobní záležitostí). Je překvapivě lepší než první díl, ovšem pouze z toho hlediska, že nabízí mnohem víc Chucka Norrise v akci (Chuck skáče z letadla, Chudl slézá strmý sráz atp.). To samozřejmě nemusí být bráno jako klad, ale pokud máte rádi béčkové akce, tato je rozhodně jedna z těch stravitelnějších. ()

Namefar 

všechny recenze uživatele

Boží... 👍 Super zvuky zbraní, všude litá reálná hlína. Žádné počítačové sračky. Hrdina uniká kulkám v pozoru, nemáte strach o jeho život. A když jde do tuhého je tady super vrtulník s generálem co si rád zaválči. Černé berety, fiktivní jednodka US sype kulky jedná radost. Padouch pokud může, zabije kohokoli má po ruce. ()

Reklama

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

" A ty si kto, boha jeho", pýta sa nejaký pako istého bradatého chlapíka. Keby vedel že je to Chuck Norris tak by si určite nedovoloval. Keď Chuck Norris udrie po nákove stane sa z nej panvica a kdo sa mu odváži papulovať tomu dá kop z otočky až mu sopel na krku závit vyreže. Tentoraz sa však Chuck drží vcelku na uzde, kým v predošlom dieli vypálil aj s kamošmi celý Bejrút, tu sa musí uskromniť s jedným sídlom drogového baróna v typicky slizkom podaní Billiho Draga. Akcia si aj tu dáva trochu načas, ale keď sa už rozbehne je to riadna mela plná mohutných výbuchov a streľby doplnená o nejaké tie Chuckove karate manévre a jazdu obrnenou limuzínou cez džungľu. Klasická Chuckovina. ()

topol999 

všechny recenze uživatele

Chucka Norrise si vážím jako člověka, co všechno dělá atp., ale tenhle film byl prostě hodně špatný. Béčkovost z toho tryskala na všechny strany. Hlavní padouch byl tuctový, všechny postavy absolutně nepropracované a navíc ten strašný nový dabing, kdy zejména Juřička jako narkobaron byl naprosto tragický a odporný. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

seria delta force (az na trojku) sa mi v mladosti, teda ked som bol hlavnym cielom, vyhybala. nedavno som videl prvu cast a bol som dost sklamany, ale dvojka to je uz ina kava. vymena rezisera dost pomohla a vdaka aaronovy sa nam dostava nielen slusnej akcie ale i par eye candy zaberov (prechod cez bambusovy most je jednym z nich). norris je stale ten isty, ale taky billy drago ako coto je vynikajuci psychopat. par momentov ktore by sa v dnesnych akcnych filmov nestali (poprava tehotnej zeny) tie potesia. prijemne prekvapenie a zatial najlepsi norrisov film co som videl (i ked mierne osekana stopaz a lepsia hudba by hodnotenie dokazali vyhnat trocha vyssie)... ()

Galerie (46)

Zajímavosti (5)

  • Vo filme si mali zahrať aj Michael Dudikoff a Steve James, ale Chuckovi Norrisovi sa pôvodná verzia scenára nepozdávala. Po jeho prepísaní sa už s obsadením Dudikoffa a Jamesa nepočítalo. (m.a.t.o.)
  • Zkorumpovaný generál Olmedo (Mark Margolis) používá při snaze zachránit Ramona Cotu (Billy Drago) americký lehký pozorovací vrtulník YOH-6A Cayuse. (Robbi)

Reklama

Reklama