Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ramon Cota chladnokrevně zavraždil nevinnou matku i dítě, a navíc je šéfem obchodu s drogami do USA. Když se plukovník Scott McCoy a jeho partner pokusí předvést Cotu před soud, jejich úsilí vyjde naprázdno, protože Cota je zproštěn viny prakticky bez trestu. Scottův přítel, který není schopen ovládnout svou zuřivost, se na Cotu u soudu vrhá. Když jsou odtrženi, slibuje Cotovi pomstu. Jenže Cota je nebezpečný zločinec, se kterým není radno si začínat, a není pro něj problém zavraždit kohokoli… Když se oddíl vojáků pokusí zasáhnout a Cotu a jeho bandu odstranit, jsou vojáci přemoženi a zajati jako rukojmí. McCoy osobně vede brigádu členů parašutistické výsadkové jednotky, aby zachránil rukojmí. Při tom chce konečně  dostal Cotu... (TV Prima)

(více)

Recenze (94)

DEMON odpad!

všechny recenze uživatele

Nie je to vyslovene nedopozeratelne, ale film je tak absolutne absurdny a scenaristicky/rezijne nezvladnuty (idiotsky dej, trapne akcne sceny, prakticky nulove dialogy - len sem tam niekto prehodi nejaku blbost), ze aj ked som mozogovu cinnost znizil len na uroven udrziavania vitalnych funkcii, stale som si uvedomoval tie totalne debilne ukazy, co sa pred mojimi ocami odohravali. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

S akousi nostalgiou sa človek dostane občas aj k takýmto kúskom v nočnom vysielaní našich televízii a aj vďaka tomuto filmu som si spomenul na legendárne filmy z tohto obdobia zo Cynthiou Rotrock, napriek tomu že v tomto nehrala. V čase keď som ešte ako žiak základnej školy filmy pracne zháňal v rôznej kvalite na VHS kazetách či vo videopožičovniach by som im určite dal aj lepšie hodnotenie, s odstupom času už iba spomienky na dobu keď akčný film konečne násťročný chlapec mohol pozerať...dnešná mládež nepochopí. ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Upřimně nechápu to hodnocení tady. Jasně jednička měla lepší herce, reálnější zlo i lokace a byla velkolepější. Tohle má jen Billyho Draga, drogové mafiány a fiktivní zemi San Carlos. A než se to pořádně rozjede, uplyne hodina. Na druhou stranu jak se to rozjede tak je to klasická 80s střílečka - vrtulníková akce, tisíce vystřílených nábojů, desítky mrtvol, obrovské výbuchy a Chuck Norris předvede pár moc hezkých technik (ty nejlepší ve výcviku). Ano bylo to viděno a natočeno stokrát, ale i po sté mě to pořád baví. ()

Sunwheel 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie Chuckovej série za vyriešením problémov, s ktorými si americká garnitúra nevie dať rady (lebo sem-tam chce aj dodržovať medzinárodné právo!). On na to samozrejme kašle a potom ako sa vysporiadal s palestínskymi teroristami v lietadle si to namieri rovno do Kolum...pardón do San Carlos aby vystrieľal narkobarónov na čele s Pabl...teda Ramonom Cotom (v podaní démonického Billyho Draga). Always the hard way! Popularita tejto série tkvela hlavne v tom, že dej podobne ako v jednotke išiel na ruku americkému publiku, ktoré bolo frustrované z toho ako si s ich vládnymi predstaviteľmi pár rebelov vo svete vytiera riť. Finále nebude teda prekvapujúce. Béčko je to kryštalické a môžete si užívať tú úžasnú jazdu ako v akčnej videohre. Tie silné zostrihy prežijete a absencia nejakého vysvetľujúceho konca vlastne ani nikomu nebude chýbať. Trošku slabšie oproti jednotke, kde strieľajúca motorka predsa len ikonicky podfarbovala dej. ()

RomaS 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem poprvé shlédl tak více než před 15 lety na VHS kvality camripu s německo-českým mumlajícím dabingem. Tehdy to byla paráda a dokázal jsem se na něj dívat pořád dokola. Je jasné, že to bylo čistě nedostatkem západních akčních filmů v porevolučním období, ale když ho nyní Nova nasadila na nedělní noc a já neodolal, sám jsem se divil jak po tolika letech jsem si pamatoval každou scénu. V nezaujatých očích jde ovšem o čisté béčko s klišoidními scénami. Nechápu jak jsem si tehdy nemohl všimnout, že např. vrtulník, který vystřílel celou malou republiku měl nosiče na 8 raket, ale vystřílel jich během svého drtivého ataku minimálně 50. V minulosti bych dal jasných 5, dnes nemilosrdných 1-2, takže za 3. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (5)

  • Vo filme si mali zahrať aj Michael Dudikoff a Steve James, ale Chuckovi Norrisovi sa pôvodná verzia scenára nepozdávala. Po jeho prepísaní sa už s obsadením Dudikoffa a Jamesa nepočítalo. (m.a.t.o.)
  • Zkorumpovaný generál Olmedo (Mark Margolis) používá při snaze zachránit Ramona Cotu (Billy Drago) americký lehký pozorovací vrtulník YOH-6A Cayuse. (Robbi)

Reklama

Reklama