Reklama

Reklama

Mistr kickboxu

  • Česko Parťáci (více)
Trailer

Teenager Barry Gabrewsky je nemotorný samotář, který trpí astmatickou chorobou. Kvůli svému neduhu se stává terčem posměchu svých spolužáků, zejména pak školního rváče Randyho. A tak si Barry, aby unikl svým problémům, představuje sám sebe jako partnera svého bojového hrdiny z dobrodružných seriálů - Chucka Norrise. Jako mistři bojového umění se spolu dostanou do dusných džunglí Vietnamu a na vyprahlé pouště jihozápadu, kde překazí lotrovské úklady a sranou se zachránci krásné ženy. Ve škole nemají pro Barryho fantazírování pochopení - kromě učitelky Noreen Chen. Ta jej seznámí se svým strýcem, který začne Barryho učit karate. Barry pomalu získává sebedůvěru. Nakonec přijímá i výzvu svého spolužáka Randyho, aby změřili své síly na vrcholném turnaji karate, kterého se osobně účastní i Chuck Norris... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Rozhodně solidní film, který dobře působí i jako rodinné drama. Chuck Norris zde hraje sám sebe a celkově mě film zaujal, kdy má mladý Jonathan Brandis obvyklé pubertální problémy, je uzavřený do sebe a má živé sny o Chucku Norrisovi. O akci tady vůbec nejde. Konec filmu, kde je turnaj je nejlepší. Celkově hodnotím film na 82% = **** ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Překvapivě snesitelné i přes to jak mě zaskočilo, že zde Chuck vůbec nehraje hlavní roli. Vysledoval jsem že dříve než Arnold v Posledním akčním hrdinovi, si ze sebe udělal srandu Chuck Norris. Mistr kickboxu je tím správným výchovným karate filmem, který bych s chutí jednou pustil svému synkovi. Brácha režisér Norris se evidentně lepší každým filmem. 50% ()

Reklama

donnie22 

všechny recenze uživatele

Klasický karate film pre mladež a pre fanušikov Chucka Norrisa.Majster kickboxu je film ktorý ma myšlienku s poslaním.Má dobrý pribeh o outsiderovi Barrym.Ktorý rád sniva o svojom oblubenom akčnom hrdinovi Chuckovi Norrisovi.Natočené je to dobré Aaron Norris ma prekvapil.Aj hudba Alana Silvestriho sa podarila.Dokonca sa mi tento film viac pačil ako napr.Karate Tiger.Film som videl s dabingom jojky naštaštie Chucka daboval Peter Rúfus a to je velké plus.Určite si ho pozriem ešte.Takže 4 poctivé hviezdy za dobrý dej humor akciu a Chucka Norrisa. ()

Specs 

všechny recenze uživatele

Hlášky: Kelly Stone: - "Chuck Norris? Chuck Norris? Ten už nezápasí a hlavní důvod, jeden z hlavních důvodů, proč už nikdy nebude zápasit, jsem já. Nezápasí, protože bych mu nakopal zadek!" & (Jerry cití pití, který dal Mr. Lee Barrymu.) Jerry Gabrewski: - "Co to tu tak hrozně smrdí?" Barry: - "Já nevím." Jerry Gabrewski: - "To musí někde čistit kanály." & Randy Cellini: - "On si začal." Horn: (na Berryho) - "Jestli je to pravda, tak máš míň rozumu, než datel na hliníkovým telefonním stožáru." ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Na tomhle jsem ujížděl, když jsem chodil do školky. Pamatuji si, že jsme si s kamarádem ve školce na to hráli, že já jsem Chuck on Barry a naopak. Ještě dnes se tomu smějeme. Opravdu jsme ten film spolu milovali. Nemůžu jinak. ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • Autor hudby Alan Silvestri už predtým spolupracoval s Chuckom Norrisom na filme Delta Force (1986). (m.a.t.o.)
  • Natáčalo sa od 18. novembra 1991 do 20. januára 1992 v Houstone. (m.a.t.o.)
  • Chuck Norris urobil tento film ako láskavosť pre svojho brata Aarona, ktorý ho režíroval. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama