Reklama

Reklama

Dokud nás smrt nerozdělí

  • USA The In-Laws (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dva nastávající tchánové Steve Tobias (Michael Douglas) a Jerry Peyser (Albert Brooks) se poprvé setkávají na předsvatební oslavě svých ratolestí. Dr. Jerry Peyser má každou činnost naplánovanou tak, aby ze svého života vyloučil stres. Naproti tomu odvážný Steve Tobias pracuje jako agent CIA a jeho denní náplní je vyhýbání se kulkám, kradení tryskáčů a vyjednávání s mezinárodními pašeráky drog. Jeho životní styl příliš neprospívá vztahům s rodinnými příslušníky, ex-manželkou Judy (Candice Bergen) a synem -ženichem Markem (Ryan Reynolds). A nyní narušuje i přípravy na svatbu. Jerrymu začíná být jasné, že pečlivě naplánovaná svatba jeho dcery Melissy (Lindsay Sloane) je ohrožena. Čím více se Jerry zaplétá se Stevem, tím více nabývá na doslovnosti fráze dokud nás smrt nerozdělí. A než Jerry stačí svatbu zrušit, ocitají se jejich děti v nebezpečí a Jerry spolu se Stevem na dobrodružné cestě. Steve stojí před nejtěžším úkolem svého života. Musí zachránit svět a zároveň oženit syna.

Pod režijním vedením Andrewa Fleminga (Švédská trojka, Čarodějky) vznikla svižná akční komedie, ve které nechybí vtip ani napětí. Snímku vévodí hvězdné herecké obsazení v čele s Michaelem Douglasem (Základní instinkt, Traffic: Nadvláda gangů) a Albertem Brooksem (Cena za něžnost, Zakázané ovoce). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

genetique 

všechny recenze uživatele

Špiónske a agentovské filmy na vtipný spôsob tu už boli v mnohých obmenách, takže som rád, že Douglas sa nedal nahovoriť do úplnej trapošiny. Film nemá väčšie ambície, než je drbnutý distribútorský názov a pokiaľ si to dopredu uvedomíte, naozaj by vás dej a celková sranda nemala sklamať. Navyše Douglas si na svojej roli očividne fičí a užíva si ju, čo je len dobre. Navyše k plusu u mňa prispieva aj herecké obsadenie Davida 'Poirot' Sucheta, ktorého som týmto mal prvý krát vidieť bez Herculovského šatu a musím povedať, že chalan je štramák. :) 75%. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Táto komédia je plná napätia a veľmi podarených komických scén, kde hlavní hrdinovia legendárny Michael Douglas a menej známi Albert Brooks podali výborný výkon. Je to dôkaz toho, že v dobrej komédií nemusia byť len známi osvedčení herci. Michael Douglas nie je tak celkom komediálny herec, ale tu splnil akčný účel, a bolo to to pravé pre neho. Je to perfektný film pri ktorom som sa veľmi bavil. ()

Reklama

werus 

všechny recenze uživatele

Tak buď jsem při sledování byla v opravdu dobrém rozmaru nebo je to dost velká sranda. Miachel Douglas jako muž poznamenaný životem agenta CIA bojuje s tatínkem budoucí snachy proti zlu a bezpráví. Vtipnost tomu dodáva to, že tatínek snachy je takovej typickej ňouma, co se bojí létání, výšek a kdoví čeho všeho.. Zkrátka přesný opak agenta Douglese. Jejich slovní přestřelky jsou ale velmi dobře napsané a o hlášky v tomhle filmu není nouze. Hlavně neřešte přehaný děj, absurdní scény a berte to jako komedioparodioakčňák, který se snaží vás pobavit. A občas budete muset překousnout nějakou tu romantiku. Trojku Douglas - Brooks - Suchet by mě v životě nenapadlo obsadit do komedie (navíc Sucheta v takovéto roli!), ale světe div se, hezky se na to kouká, dobře se to poslouchá. Stejně jako Kratasedf bych řekla - 3hv. málo, 4 moc. Tím jak mě to zaujalo, tím jak mě to pobavilo, jsou to jednoznačné 4, ale na druhou stranu, jednou mi to vidět stačilo. Ale budiž, těch opravdu vtipných komedií neni moc, takže 4. ()

Parlay 

všechny recenze uživatele

Michael Douglas je stále frajer a roli si evidentně užívá, Albert Brooks je zase správně ňoumovitý a třešničku na dortu v hereckém obazení představuje známý představitel Hercuila Poirota David Suchet :-) Velmi příjemná komedie, která si na nic nehraje a přitom překonává 80% hollywoodské komediální produkce. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Docela zábavná komedie, ale já si nemůžu pomoct a prostě mi tam nějak vadil Michael Douglas, někdy mi připadalo že se až moc snaží vypustit nějakou super hlášku a nějak to k němu nesedlo. Douglas se podle mě prostě do podobných komedií moc nehodí a na agenta už vůbec ne a ty triky kdy letěl s tim padákem taky nevypadaly zrovna úchvatně a na nějakou normální akci už dávno nemá, ale zase na druhou stranu je na tolik dobrej herec, že to aspoň trochu zmírní a občas je i vtipnej ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • Pracovní název filmu byl Til Death Do Us Part. (ČSFD)
  • Začátek filmu byl natáčen v ČR. (I.T.I.S)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno