Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cesta posádky do Freecloudu se prodlouží, když Picard nařídí zastávku na planetě Vashti, kam Picard a Raffi přemístili romulanské uprchlíky před 14 lety. Po příjezdu se Picard sejde s Elnorem (Evan Evagora), mladým Romulanem, se kterým se během přemístění spřátelil. Mezitím Narek pokračuje ve svých pokusech dozvědět se více o Soji, zatímco Narissova netrpělivost s nedostatečným pokrokem roste. (Prime Video)

(více)

Recenze (20)

Dimo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakási "samozřejmost" a nalinkovaný charakter postavy Picarda je ta tam. Vlastně netuším, o co mu jde, jestli je jeho snaha důstojná. Ostatní charaktery mají nějaký ten očekávaný vzhled a charakter, ale stejně jich většina působí, jako týraní psi, kteří si svoje rány olízali, ale rozhodně se nezahojily. Nu, i pro mě, jako diváka, je to znejisťující. Půlka byla trochu nezáživná, ale závěr, oh man, konečně trochu té vesmírné přestřelky s fejzry a úhybnými manévry. A sedmá? SEDMÁ??? Seriálový návrat mýho života. Tohle je okamžik, který jsem před časem ani ve snu nečekal... ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak,tohle byla docela šaškárna a romulanský samuraj (který seká hlavy,hlava...nehlava,hahahaha!!!!), to je už fakt mimo ST mísu, alá hovadinky nápadně podobného rázu v Shitcovery. Tak je to Kurtzman,ne? Co se tedy divím. Ta 3.hvězda je za 7 z 9 a krásné obvinění bývalého romulanského (negerského,jak jinak) senátora. Jeho promluva, byla jediným důvodem, proč tento díl vůbec vznikl. A ne,není to ST proto,že tam občas zazní Courageho či Goldsmithova znělka,nebo že je tam pan Pikrd. A název jest též sranda. Páč mi to těžce připomíná něco ze Supermana či Supergirl,haha. Jenže v DC je Candor s K.:))) P.s. a zjistil jsem,že mě začíná velmi iritovati ta cosiasijskácosi androidka, páč na ten její rozblitý xicht se nedá už skoro dívati. Ještě že to má jen 10 dílů. A naopak, ta čím dál tím více SEXY AS HELL, Narekova ségra (viď Peteova ségro?;) v té kožené minisukni či co,mě baví víc a víc. Hned bych ji dal spin off.;-) Doufám, že všechny zlikviduje a usedne do čela UFP a Romulanské hvězdné říše zároveň. Jinak Andorianky na borgské kostce,byly na uslintnutí. Pro TOSkaře. A ne,opravdu jsem si neuvědomil,že Tima hraje ten samý herec, což považuji samoz. za plus. Uvidíme,jak to dopadne. Zda-li vůbec. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ST Picard se čím dál víc vzdaluje od ST Discovery jak pojetím, tak tempem, ale i obsazením...vše je tady o 100% lepší pro každého, kdo dá přednost solidnímu scénáři před triky nabušenou slátaninou, hereckým výkonům, před exhibicí přehrávajících béčkařů a kdo upřednostní trochu nastalgie, před snahou za každou cenu dělat vše jinak, než staré seriály. Tvůrci dodali velmi zajímavou směsku postav, romulanský samuraj, hologram prudič, otravná doktorka, přinasraná kámoška a teď jako třešnička na dortu...nebudu spojlerovat,ale ku*ňa ta ženská vypadá i po dvaceti letech pořád skvěle. Jinak se pravda v této epizodě se nic zásadního nestalo...přesto jsem se nenudil a jsem zvědavý, s čím na nás tvůrci nakonec vyrukují. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seven of Nine !! Nikdo asi nečekal, že to bude ten nažehlený Star Trek a starý admirál s plnou podporou flotily. To by už dneska fakt nefungovalo. Takto partizánsky je to mnohem zajímavější. Ta planeta/dědina, kde našel novou postavu byla dost účelová i divná zároveň, ale v rámci budování příběhu jim to odpustím. Cmdr. William Riker na režisérské židli je na výsledku znát! ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál pokračuje v pro mě dost rozpolceném trendu, kdy tu máme na jedné straně scény a momenty, které se mi opravdu líbí (Picard a jeho vztah k romulanskému "synovi", resp. vnukovi, kterého nikdy neměl, rasová rozmanitost Romulanů, kteří konečně nevypadají jeden jak druhý přes kopírák jako tomu bylo v TNG, nebo i detaily typu Riosova holografická posádka), ale zároveň i spoustu stupidit typu Picard odhazující ceduli "Romulans Only" a nakráčejíc si do té knajpy jak největší badass týpek, načež je překvapenej, že ho ostatní chtějí zabít a že v té kolonii nemá po 14 letech sebemenší slovo/respekt a nebýt toho jeho "ztraceného syna", tak se tam válí rozčtvrcenej v písku a celá ta mise na záchranu sestry Dahj je rázem v prdeli, že... ale tak má irumodickej syndrom no, alespoň tím můžeme omlouvat tyhle jeho faux pas:P Podobně hloupé je to, že osvícený a progresivní Picard nijak nekritizuje čistě ženský řád, kde je muž braný jako něco méněcenného (alias svět dle moderních SJWs), čili s pomyslnou cedulí "Women Only" problém nemá, s Romulans Only ano, zajímavé...:) Hodnocení epizody: 60%, alespoň už konečně nejsme na Zemi. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama