Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Shoky a Morthy jsou kamarádi od školních let a zároveň youtubeři s našláplou kariérou. Morthyho však už jejich dětinské pranky přestávají bavit, také díky vlivu jeho přítelkyně, ambiciózní influencerky Sáry. Když poslední video kluků sklidí na sítích vlnu kritiky, jejich kanál přestane vydělávat a vyslouží si za něj veřejně prospěšné práce, vypadá to na jejich definitivní rozchod. Jedinou šancí, jak si napravit youtuberskou pověst, je společný plán na „poslední velkou akci“. Shoky, Morthy, Sára, svérázná lovkyně duchů Lucie a prodejce vysavačů (a neúspěšný youtuber) Radomil se vydávají po dálnici D1 na divokou jízdu vstříc objasnění záhady Devíti křížů. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (399)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Řečeno Slovy klasika : Na tohle už jsem moc starej... Ok tak dobře tak nejsem a myslím si, že to určitě není nějak dementní a občas si to umí i trefně udělat srandu ze všech těch zoufalců co si honí péro nad počtem lajků, ale na komoru mě to netrefilo. Každopádně Magnusek rulez! Za něj ty tři nakonec dám.50% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Civí do obrazovky, afektovaně cosi ječí a pak na základě sázky pozřou třeba nějakou potravinu, kterou bytostně nenávidí. Youtubeři jdou opravdu mimo mě. Pánové Kozub a Štáfek, to je jiná káva. Jenže jejich kariéra se pomalu chýlí ke konci, navíc jedno z jejich prankových videí nedopadne úplně fajne. Zatímco jeden je dál ucho, druhý by rád zkusil něco serióznějšího. Téma se nabídne během cesty po naší rozkodrcané D1, kdy se stanou svědky zvláštní nehody poblíž Devíti křížů: pochmurného místa se symboly víry opředeného mnoha povídačkami. Výsledkem je buddy komedie s prvky hororu, kdy po desítkách minut hláškování přijde i nějaký ten příběh o snaze natočit důstojnější dokument a o rozpadajícím se kamarádském vztahu. Tvůrci slušně parodují všemožná žánrová klišé, navíc divák netuší, co přijde za chvíli. Jen to klidně mohlo trvat něco přes hodinku, protože to v druhé polovině poměrně drhne. Každopádně chemie mezi Štáfkem a Kozubem je skvělá, Radomil Tomáše Magnuska pak snad ještě lepší. V téhle herecké poloze á la jak podomácku vyrobit realisticky vypadající hovno je skvostný. ()

Reklama

6thSun 

všechny recenze uživatele

Opět značný potenciál a jedinečné okamžiky, ale také neucelené dramaturgické fáze, nevyužité komediální pointy a částečně nefunkční propojení žánrů komedie a horor. Magnusek super, ale zrovna jeho trumbelínovská kreace asi neměla bejt to, co si divák z kina odnese jako nejlepší moment díla. Pořád trvám na tom, že Fehu jednou natočí pamětihodnou pecku, zatím se tak ale nestalo. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Nevěřil jsem, že někdy uvidím Tomáše Magnuska hrát zcela přirozeně a velmi dobře. Zde totiž hraje sám sebe a jde mu to náramně dobře. Štáfka mám hodně rád a Kozubovi jsem přišel na chuť nedávno. Jejich kombinace míchá vskutku ďábelský koktejl, který osciluje někde na samé hraně trapno humoru, ale málokdy sklouzne k trapnosti. V tomto případě Magnusek strčil oba dva do kapsy, protože jeho role je kouzelná. Scénář je maximálně ujetý a je to správná píčovina se vším všudy. Pokud vás někdy popadne chuť vypnout mozek a nechat se unášet na vlně maximální ujetosti a velmi pokleslé zábavy, tak tento film je správná volba. [75 %] ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Mno, tak tohle byla těžce nejednoznačná záležitost. Myslel jsem, že půjde o vcelku přímý útok na bránici, ať už bude jeho kvalita jakákoli, ale nebylo tomu tak. Po část stopáže jsem se docela nudil, jindy jsem se vcelku bavil, ale že bych se smíchem plácal do kolen, to nehrozilo. Štěpán Kozub byl svým výkonem minimálně o parník před ostatními, málem jsem ale odpadl, když mi došlo, komu u mě připadlo druhé místo. Tomáš Magnusek!!! Tento neumětel a po Mistru Troškovi druhý nejhorší český režisér v mém osobním žebříčku, mě svým hereckým výkonem úplně rozsekal. Takže abych to nějak shrnul; film mě nikterak neohromil, ale vlastně ani neurazil a dvojice Kozub/ Magnusek mu ten lehký nadprůměr zajistila. Já tomu furt nevěřím. Tomáš Magnusek!!! ()

Galerie (18)

Zajímavosti (8)

  • V čase 1:28:00 je slyšet známý zvukový efekt, tzv. Wilhelm scream. (NiWi)
  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Reklama

Reklama