Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Silvie je úspěšná lékařka a věří, že konečně našla recept i na šťastný vztah. Renata je manželka známého spisovatele, ve svých kurzech dodává dalším ženám odvahu a sílu k lepšímu životu, ale v jejím vlastním životě jeden osudový prvek schází. Herečka a tanečnice Eliška stojí na začátku slibně rozjeté kariéry, ale komplikuje se jí vztah s přítelem – muzikantem... A chlapi z horské služby jsou vždy připraveni pomoci. Kde jinde by se všechny příběhy mohly protnout a vyřešit, než v zasněženém Špindlu? (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

Renton 

všechny recenze uživatele

Kterej vůl zvedl tu průměrnou první prapárnu na Českých horách a vytvořil k ní dvojku? Nacpal tam spoustu toho, co si myslel, že je in, ale přelila to spousta hrůz, které vidět nepotřebujete. Celé je to vyčpělé a po filmové stránce, především režijně, šíleně amatérské. Promiň, promiň, promiň, je to sračka! ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

Neschopný režisér řídí sebranku (vesměs) špatných herců, hrajících podle mizerného scénáře. Kdo proboha přišel na myšlenku, že Radek Balaš je režisér ? To, co předvedl, nemá daleko k amatérskému filmu. Vtipů tu pár je, ale režisér nemá cit (resp. schopnosti) pro jejich načasování. A herci ? Hrachovcová v hlavní roli ? Jako fakt ? Když se snaží svou nabotoxovanou tváří vyjádřit nějaké emoce, je to spíš trapné. A doby, kdy bych ji chtěl vidět ve spodním prádle, jsou už 25 let pryč. Zbytek jsou herci, kteří už hrát zřejmě zapomněli (Čenský, Andrlová), nebo nikdy hrát neuměli (Fiala, Čtvrtníčková, Peroutka, Klausová, Pavlásek), případně celebrity (Verešová, Vémola, Decastelo). Ti dobří zase mají tak blbě napsané dialogy a postavy, že mají co dělat, aby to nějak zachránili (Navrátil, Blažek, Vagnerová, Sedláčková, Rímský), nebo se ve filmu jen mihnou (Zawadská, Synková). ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Během 48 hodin jsem dal Můj příběh, Román pro pokročilé a tento Špindl 2, a trochu se mi udělalo nevolno při představě, že tohle je reprezentace české kimematografie roku 2019. To i Slováci se svými třemi filmy za rok se o něco snaží. Špindl II. je z těch tří bezkonkurenčně nejslabší - Můj příběh se snažil závažným tématem, Román pro pokročilé měl Vašuta a Čvančarovou, Špindl II. má jen pár hezkých záběrů přírody jinak je to permanentní pokus o cosi vtipného každou sekundu, ale výsledkem je něco suchopádného, kdy jsem se nakonec zasmál u dvou nejprimitivnějších věcí, kdy tvůrci po kameňákovsku útočí na ty nejnižší pudy humoru ( " můžete dýchat penisem" ). Jedna hvězda za přírodu a jedinou snesitelnou příjemnou linku Hanka Vágnerová vs. Filip Blažek. ()

Alden_Larson odpad!

všechny recenze uživatele

Upřímně jsem nečekal, že to bude horší než předchozí díl, ale byl jsem nemile překvapen. Už v prvních deseti minutách jsem tušil, že tento film budu nesnášet a na konci se moje tušení naplnilo. Příběh a všechny jeho dějové linie jsou nudné a postavy nejsou ničím zajímavé. Prezentace je hrozná, film vypadá hrozně lacině jakoby ho natáčeli mobilem a radši ani nebudu zmiňovat otřesný střih. Herecké výkony byly všechny špatné, ale zároveň jsem to od této herecké soustavy měl asi očekávat, všichni to jsou B-listoví seriáloví herci, kterým se na velkém plátně prostě nedaří. Navíc mi film vůbec nepřišel vtipný, většina pokusů o humor byly neskutečně trapné. Ani hudba se mi nelíbila, většina z ní byla melodramatická a nevhodná. 0/10 ()

Jonatána 

všechny recenze uživatele

První Špindl mi nejen nevadil, ale dokonce mě bavil. Ano, možná to bylo tím, že jsem byla přes dva měsíce na nemocenské, když jsem to viděla, a všechno bylo dobrý, možná to bylo Aničkou Polívkovou, kterou mám moc ráda. Ovšem tohle bylo fakt hodně slabé. Za zimní Krkonoše hvězdička a za Horskou službu druhá. JInak fakt velmi neoovedené. A Jakub Kohák s Romanem Skamene byli neuvěřitelně trapní. ()

Galerie (208)

Zajímavosti (6)

  • „Natáčení mi přineslo spoustu velmi milých nových setkání, a to nejen s režisérem Balašem, který je opravdu výjimečná osobnost, a se kterým si přeji spolupracovat i někdy v budoucnu. Jinak mi z natáčení kromě krásy hor utkvělo neuvěřitelné nasazení, tempo a profesionální přístup všech lidí ve štábu,“ uvedla herečka Kateřina Kaira Hrachovcová. (SONY_)
  • „Nejdřív mě nabídka na filmování kvůli zimě odradila, ale pak jsem si řekla, že nemůžu být takový srab a že se musím trochu hecnout. Taky jsem byla na horách po 15 letech,“ řekla herečka Hana Vagnerová. (SONY_)

Reklama

Reklama