Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Povedená akční i rodinná komedie o tom, jak může dopadnout setkání agenta CIA jménem JJ, kterého hraje oblíbený drsňák s dobrým srdcem Dave Bautista (Strážci Galaxie) a devítileté Sophie, která odhalí probíhající tajnou operaci. JJ z toho není nadšený, ale aby se vyhnul prozrazení, musí mazané Sophii slíbit, že ji bude učit, jak se stát neohroženou špionkou. Díky svému odzbrojujícímu šarmu ho prohnaná Sophie dostane do množství situací, ve kterých se hromotluk JJ necítí zrovna pohodlně. To však ještě netuší, že brzy bude nucen poznat i její okouzlující matku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (91)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Vzájemně se obohacující hromotluk s povolením zabíjet a přechytralý kid pod jeho ochrannými křídly je námět otřepaný jak penis prostatického bezdomovce. Tady mě, přiznávám se, překvapilo, že to dítě je ulhaný spratek s manipulativními sklony a představitel jeho „pacifiera“ není zas až takový dřevěný totem, jak by mohl někdo čekat. Segal potvrdil, že na komediálním poli vždycky uplácá něco, co sice není žádný zázrak, ale na jedno zhlédnutí rozhodně neurazí.. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Seš-li hora svalů, vyskytujících se až doposud převážně v akčních podívaných, disponuješ-li už nějakým tím úspěšnějším filmovým zářezem a chceš-li si zajistit v Hollywoodu i nadále nějakou tu budoucnost, natož pocházíš-li pak z wrestlingového prostředí, musíš prostě svou filmografii obohatit o snímek s dětmi. Nepopiratelné pravidlo, kterým už si muselo chtě, nechtě projít již mnoho slavných svalovců, a jak všichni víme, většinou to dopadlo víceméně neslavně, tudíž očekávat zázrak od Davea Bautisti, který splňuje veškeré výše zmíněné body naprosto do puntíku, bylo velmi naivní, nehledě na to, že jde o jedno z největších hereckých polen, jenže poser mi prsa a rozmazej to, Bautista si se mnou touto skvělou podívanou parádně vytřel prdel a bezpochyby natočil právě v tomto trendu, tedy akční svaly vs dítě, doposud nejlepší film, který je vážně zatraceně zábavný a kupodivu zcela neotravný a kýčovitě nepřehnaný, na což jinak většina filmů ostatních svalovců doplácelo. Zápletka tedy není žádné originální terno, nicméně má spád, funguje jak po humorné, tak emoční stránce, akce je sice poskromnu, ale to mi vzhledem k působivosti veškerého ostatního dění vůbec nevadilo, možná spíš naopak, ovšem to nejzásadnější pro zábavnost celého tohoto filmu představují výrazné postavy a jejich více než sympatičtí herečtí představitelé, a to právě v čele s vážně nečekaně výborným Bautistou, který mě tu nehorázně bavil a uměl si ze sebe udělat vážně vtipnou prdel. Mě zkrátka tato příjemná podívaná opravdu oslovila, kupodivu jí nemám ani příliš co vytknout, takže i přes spoustu varovných faktorů, které od tohoto filmu vyloženě odrazují, by byla velká chyba mu nedat šanci, stojí za to. Velmi milé překvapení. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

U sledování tohoto filmu jsem si vzpomněl na Leona a Policajta ze školky, přičemž k prvnímu jmenovanému tvůrci jen marně vzhlíželi, zatímco nad druhým si s přehledem udržovali jasnou převahu. Přiznám se, že kdyby nebylo poslední čtvrtiny snímku, klidně bych ještě jednu hvězdičku přihodil, takhle to ale fakt nešlo. Dave Bautista se těžko kdy stane skvělým hercem, ale já to od něj ani neočekávám. Bavil mě ve filmu Stuber, bavil mě i tady, mocně (a kladně) mě ale překvapila Chloe Coleman. Můj vztah k dětem ve filmech není zrovna příznivý, postava Sophie byla ale výborně napsaná, skvěle zahraná a můj zpočátku odmítavý postoj překonala stejně rychle jako zlobra při tréninku (chudák Borůvka). I přes silně nezvládnutou závěrečnou fázi musím přidělit silnější tři kousky, jelikož mi byla způsobena dobrá nálada. 3*+ ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Jistě, jistě ... našlo by se tady pár vtipných - dokonce i VELICE vtipných momentů, ale co je to platné, když všechno zastiňuje všudypřítomná dětinskost až slabomyslnost vyprávění, které marně pokukuje po nepoměrně slavnějších, neb i nepoměrně vyvedenějších konkurentech ve svém žánru. Finále je koncipované jednoznačně na efekt, tudíž celkový trochu trapný dojem nevylepší ani o fous, spíš naopak. Usmolené 2* ... možná 2,5* (se zavřenýma očima). P.S.: 1) Pokud by byl silným, leč neohrabaným hromotlukem, a bez větších - v lepším případě bez menších karambolů by se nedokázal pohybovat v prostoru mezi pokojně spočívajícími předměty, které nevykazují žádnou viditelnou známku aktivity (o nepřátelských úmyslech nemluvě), jakou šanci by asi tak měl proti svým nepřátelům ? 2) Řekla bych, že jedna z akčních scének je poměrně bezostyšně obšlehnutá z "Pravdivých lží" (1994). ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Opět mě Bautista příjemně překvapil ... tímto vede ligu neherců, který se dostali přes wrestling k filmu ... ze všech, co znám, mu to jde nejlíp a mám ho nejradši ... jen tak dál chlape ... opravdu překvapivě svěží, vtipná a dobře zahraná komedie ... bravo ... konečně něco koukatelného a zábavného ... ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama