Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Povedená akční i rodinná komedie o tom, jak může dopadnout setkání agenta CIA jménem JJ, kterého hraje oblíbený drsňák s dobrým srdcem Dave Bautista (Strážci Galaxie) a devítileté Sophie, která odhalí probíhající tajnou operaci. JJ z toho není nadšený, ale aby se vyhnul prozrazení, musí mazané Sophii slíbit, že ji bude učit, jak se stát neohroženou špionkou. Díky svému odzbrojujícímu šarmu ho prohnaná Sophie dostane do množství situací, ve kterých se hromotluk JJ necítí zrovna pohodlně. To však ještě netuší, že brzy bude nucen poznat i její okouzlující matku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (91)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Opět mě Bautista příjemně překvapil ... tímto vede ligu neherců, který se dostali přes wrestling k filmu ... ze všech, co znám, mu to jde nejlíp a mám ho nejradši ... jen tak dál chlape ... opravdu překvapivě svěží, vtipná a dobře zahraná komedie ... bravo ... konečně něco koukatelného a zábavného ... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Strnulý Bautista si prizval do partie deväťročné dieťa, pretože aj ono má vyššie IQ. Také detské krimi špionážne filmy, tam mi proste bude viac pasovať The Rock, pretože ten je aspoň trocha sympaťák a vtipný. Deťom do 12 rokov sa môže tento film môže zdať aj zábavný, ale ako hovorí Vxxx, vulgarizmy tu v takom prípade nemajú čo robiť. ()

Reklama

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Do filmu se mi dvakrát nechtělo, ale svoje nálady jsem překonal a dostal jsem super komedii, která měla vše co jsem od ní jen mohl čekat. Hlavně Dave Bautista se mi tu velice líbil a každým snímkem si teď po Rockovi upevňuje druhý post nejlepšího wrestlerského herce (a jsem moc zvědavej na za mě ne moc oblíbeného Johna Cenu ve F&F9). Každopádně tu Bautista dokazuje, že hrát umí, je to ještě lepší než jeho poslední Spolujízda, jen mi líto, že tenhle film tu nemá tolik pozornosti, protože by si to patřičně zasloužil. Samotný příběh je sice blbost a když jsem v prvním záběru viděl "Pripjať, Ukrajina" a v další scéně jako první větu "Vítejte v Rusku", tak jsem asi dostal zástavu s tím, že tohle přece ani Amíci nemůžou myslet vážně, ale poté se to celé úplně otočilo a dostal jsem krásný, zábavný, rodinný příběh s roztomilou Chloe Coleman, která občasně pěkně zatápěla JJovi. Neztratila se ani zábavná Kristen Schaal nebo pěkná Parisa Fitz-Henley. Užil jsem si to náramně a jako jeden velký highlight považuji Bautisty taneční vlohy, tak dlouho jsem se dlouho nenasmál. Čisté 4* ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Každá hora svalov musí mať infantilný zárez na „krásnej“ kariére. Špiónom bol už hocikto, Dave až teraz spolus rybkou. No čo, prečo sa smejeme, veď aj Reno mal kyticu – japonskú liliu mieru. A je to kult. Tento špión s určitosťou a zákonitosťou nebude kultový, pretože tá porcia amerického šialenstva (akože zľahčujem deťom zabíjanie a podprahovo ich vlastne otupujem) je ukážková. Rozum kde si ostal, pýtam sa, cit ušiel si kde, ozývam sa. Hlasno trúbim na verejnosť, že je celý tento klišoidno neidentifikovateľný hnoj ďalším dôkazom úpadku. A isteže to nezachráni ani Hit me Baby (One more time). (videné 11.04.2021, Joj archív) ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Překvapivě příjemné a ne dětinské. Dave Bautista se rozumně soustředil na fyzické hraní a nesnaží se o Oskara, takže si úplně vystačí s kontrastem svojí postavy s okolím, přidá pár suchých hlášek, zamračený výraz a ono to stačí. Bavil jsem se dobře a pár vtipů je výborných, navíc malá Chloe Coleman je fakt talent. Takže i když je to předvídatelné, dobře to odsýpá, tak nějak mile a sympaticky. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v Torontu (Ontario, Kanada). (ČSFD)

Reklama

Reklama