Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Povedená akční i rodinná komedie o tom, jak může dopadnout setkání agenta CIA jménem JJ, kterého hraje oblíbený drsňák s dobrým srdcem Dave Bautista (Strážci Galaxie) a devítileté Sophie, která odhalí probíhající tajnou operaci. JJ z toho není nadšený, ale aby se vyhnul prozrazení, musí mazané Sophii slíbit, že ji bude učit, jak se stát neohroženou špionkou. Díky svému odzbrojujícímu šarmu ho prohnaná Sophie dostane do množství situací, ve kterých se hromotluk JJ necítí zrovna pohodlně. To však ještě netuší, že brzy bude nucen poznat i její okouzlující matku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (91)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Překvapivě příjemné a ne dětinské. Dave Bautista se rozumně soustředil na fyzické hraní a nesnaží se o Oskara, takže si úplně vystačí s kontrastem svojí postavy s okolím, přidá pár suchých hlášek, zamračený výraz a ono to stačí. Bavil jsem se dobře a pár vtipů je výborných, navíc malá Chloe Coleman je fakt talent. Takže i když je to předvídatelné, dobře to odsýpá, tak nějak mile a sympaticky. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Môj špión“ sa snaží byť klasickou zábavnou akčnou komédiou, ktorá je navyše „rodinne “orientovaná. Po úvodnej prestrelke (kde najlepšou scénou je snaha nájsť vhodnú muziku na rádiových kanáloch) to prepína do režimu „rodinný“. Agent je vydieraný malým dievčatkom, aby robil pre ňu rôzne veci (situácia reálna ako sviňa). To, že ho navyše sa snaží dať dohromady s mamou, je už vec, ktorá nás nijak neprekvapí. Takže na scenári by mohli ešte trošku pracovať. Od režiséra P. Segala by som však čakal trošku viac. Je to film, ktorý síce niektorými scénami dokáže vyčariť na tvári diváka menší úsmev, ale vďaka absurdite niektorých častí scenáre sa nedá hovoriť o kvalitnejšom filme (myslím v tomto žánru). Je jasné, že išlo o „rodinnú akčnú komédiu“, ale to neznamená, že jej úroveň by nemohla byť lepšia. Z hereckej stránky klasický výkon (a humor) D. Bautisty – nič iný, čo by sme nepoznali. P.S.: Padajúca strieľajúca zbraň pripomína známu scénu z filmu True Lies. Tam to však vypadalo profesionálnejšie. Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Vzájemně se obohacující hromotluk s povolením zabíjet a přechytralý kid pod jeho ochrannými křídly je námět otřepaný jak penis prostatického bezdomovce. Tady mě, přiznávám se, překvapilo, že to dítě je ulhaný spratek s manipulativními sklony a představitel jeho „pacifiera“ není zas až takový dřevěný totem, jak by mohl někdo čekat. Segal potvrdil, že na komediálním poli vždycky uplácá něco, co sice není žádný zázrak, ale na jedno zhlédnutí rozhodně neurazí.. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Seš-li hora svalů, vyskytujících se až doposud převážně v akčních podívaných, disponuješ-li už nějakým tím úspěšnějším filmovým zářezem a chceš-li si zajistit v Hollywoodu i nadále nějakou tu budoucnost, natož pocházíš-li pak z wrestlingového prostředí, musíš prostě svou filmografii obohatit o snímek s dětmi. Nepopiratelné pravidlo, kterým už si muselo chtě, nechtě projít již mnoho slavných svalovců, a jak všichni víme, většinou to dopadlo víceméně neslavně, tudíž očekávat zázrak od Davea Bautisti, který splňuje veškeré výše zmíněné body naprosto do puntíku, bylo velmi naivní, nehledě na to, že jde o jedno z největších hereckých polen, jenže poser mi prsa a rozmazej to, Bautista si se mnou touto skvělou podívanou parádně vytřel prdel a bezpochyby natočil právě v tomto trendu, tedy akční svaly vs dítě, doposud nejlepší film, který je vážně zatraceně zábavný a kupodivu zcela neotravný a kýčovitě nepřehnaný, na což jinak většina filmů ostatních svalovců doplácelo. Zápletka tedy není žádné originální terno, nicméně má spád, funguje jak po humorné, tak emoční stránce, akce je sice poskromnu, ale to mi vzhledem k působivosti veškerého ostatního dění vůbec nevadilo, možná spíš naopak, ovšem to nejzásadnější pro zábavnost celého tohoto filmu představují výrazné postavy a jejich více než sympatičtí herečtí představitelé, a to právě v čele s vážně nečekaně výborným Bautistou, který mě tu nehorázně bavil a uměl si ze sebe udělat vážně vtipnou prdel. Mě zkrátka tato příjemná podívaná opravdu oslovila, kupodivu jí nemám ani příliš co vytknout, takže i přes spoustu varovných faktorů, které od tohoto filmu vyloženě odrazují, by byla velká chyba mu nedat šanci, stojí za to. Velmi milé překvapení. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příliš se mi do filmu nechtělo, ale jakmile jsem zjistil, že film režíruje chlap, co dělal Trestnou lavici, tak jsem filmu dal šanci a jsem překvapen, jak dobré a zábavné My Spy nakonec je. Dave Bautista sice není nejlepší herec, ale má charisma a humor mu jde skvěle ( historka o ještěrkách a jeho tanec byl super). Kristen Schaal je sice hodně nesympatická ženská, ale je to takové správné nemehlo a příliš nepřekážela. A největším tahounem celého filmu je 11 letá Chloe Coleman, která je nejen neskutečně roztomilá ( už píšu papíry k adopci), ale taky výborně hraje ( Avatar 2 nebude náhoda!!) a díky ní je film i velmi dojemný a emocionální. Líbila se mi také hudba, fajn hlášky a vlastně i romantická linie má energický náboj a finální akční půl hodinka byla správně napínavá. Je zde i pár odkazů na špionské filmy, což beru také jako plus. Já se bavil královsky a My Spy je pro mne velké překvapení. Příběh***, Akce***, Humor****, Násilí>Ne, Zábavnost****, Hudba****, Vizuál***, Atmosféra**, Napětí****.8/10. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v Torontu (Ontario, Kanada). (ČSFD)

Reklama

Reklama