Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Druhá řada seriálu Jeho temné esence začíná poté, co lord Asriel (James McAvoy) otevře bránu do nového světa a Lyra (Dafne Keenová), zoufalá ze smrti svého nejlepšího přítele, ho následuje do neznáma. V tajemném a opuštěném městě potká Willa (Amir Wilson), chlapce z našeho světa, který také utíká před pohnutou minulostí. Lyra a Will zjistí, že jsou jejich osudy úzce spjaty s nalezením Willova otce. V cestě jim však stojí řada překážek a všude kolem začíná zuřit válka. Paní Coulterová (Ruth Wilsonová) mezitím neúnavně pátrá po Lyře a je odhodlaná ji za každou cenu přivést zpátky domů. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (33)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V prvom rade, Hbo svojich zákazníkov klame. Vraj všetko dabované, minimálne druhá séria jeho temných esencií preložená nie je. Ale to nevadí. Musel som dať už niečo s titulkami. Netflix nedabuje skoro nič, už som si aj zvykol ale u Hbo som fakt pozeral. Aj na tento seriál. Fakt mal iba sedem dielov. A ukončil sa ako sa ukončil. Ja som spokojný. Lepšie ako prvá séria. 4* ()

Chermy 

všechny recenze uživatele

Velice sympatická fantasy, která je originální a chytrá zároveň. To se nejspíš od Harryho Pottera nikomu nepodařilo. Druhá série je velice dobře napsaná a slibně se blíží ke konci, aby posledním dílem poměrně zklamala absencí jakékoli uspokojivé katarze.. prakticky žádné vyústění vám neudělá radost... žádný hrdinský okamžik kdy byste někomu fandili a on to zvládl... prakticky nikdo nic nezvládne a všichni jen zapláčou :) Čekat na třetí sérii po tomto další rok, tak jsem asi mírně rozladěný. Mou výhodou je, že jsme mohli naskočit do třetí série rovnou, takže mi to dává možnost vnímat jednotlivé části v kontextu celku... a ten jen skutečně zatím moc dobrý! ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalitou a to hlavně na konci naprosto srovnatelné s první řadou. Několik postav přibylo, několik oblíbených ubylo a Lyra s Willem jsou zase o nějaký ten pátek starší. Vůbec se mi nechce čekat další rok a tak si možná jako chronický nečtivec koupím Jantarové kukátko, abych věděl, jak to nakonec s touhle vydařenou fantasy trilogií celé dopadne. ()

Helo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série se mě líbila o něco víc, ať už očekáváníma dalšího děje, ale i rozvedením celkový myšlenky, která tomu dává pro mě hodně silnej přesah. Jen to finále mohlo bejt trošku intenzivnější, namísto toho aby přišlo tak nějak trochu nečekaně (že je to poslední epizoda mi došlo až v posledních deseti minutách, ale to je moje blbost). ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

druhá řada je rozhodně lepší než první.Jelikož už jsou karty rozdané,tak se pořád něco děje a hluchých míst je minimu.Jelikož sem knížku nečetl,tak nemám srovnání,ale zpracování v seriálu mi dává smysl a baví.Trochu škoda finále,na kterém je vidět,že se muselo improvizovat a ten jeden díl navíc tu chybí.Hlavně smrti některých postav mi přišly uspěchané a vlastně i zbytečné,ale asi to tak muselo být.Na závěrečnou sérii je to každopádně rozehráno dobře...80% ()

Galerie (146)

Zajímavosti (4)

  • Kvůli koronaviru muselo být zrušeno natáčení 8. epizody 2. série, tudíž má série pouze 7 epizod. Z tohoho důvodu jsme v sérii neměli vidět Jamese McAvoye. Ten se však nakonec v sérii objevil, byla použita část materiálu ze zrušené 8. epizody. (petow)
  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (gecko)

Reklama

Reklama