Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ina se rozhodne pro potrat a Vašek Pěnkava je svou ženou Martou (Ininou nejlepší kamarádkou) přemluven, aby vystupoval v roli svůdníka a svědčil jí před interupční komisí. Zlomený hlezenní kloub zelináře Dobiáše se po první operaci zanítil a lékaři poznávají, že nastává úmorný boj. O to těžší, že Dobiášová neváhá, označí všechny za viníky a ohlásí případ řediteli nemocnice s tím, že si bude stěžovat dál. Ta věc je čím dál nepříjemnější a vyvolává další spory. Gregory oznamuje Daně, že dostal nabídku odjet do Alžíru. Dana je zklamaná a dává mu na vybranou - buď Alžír nebo ona. Gregory nakonec odjíždí a Dana se s ním u autobusu smiřuje. Doktorka Fastová se také dovede vypořádat s každým, kdo to zaslouží. A tak je najednou před starým primářem Sovou málem neřešitelná situace. Arnošta Blažeje, nesoucího na katedru kandidátské práce, čeká velké překvapení: asistentem na katedře je od něho před časem vyhozený doktor Cvach. Ina je náhodným svědkem Blažejova odvážného a pohotového jednání a rozhodne se dítě si ponechat. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

sochoking 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemôžem si pomôcť, druhá séria je neuveriteľne namakaná, ale to zrejme preto, že v prvej sa to všetko iba len "zahrievalo" a pripravovalo na grande finale, avšak taký záver, s akým sa vytasila tretia epizoda, som veru nečakal! Až mi sánka spadla! ()

ghatos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl, kde se děje hodně věcí a na závěr taková třešnička :) . Postava Dany Medřické je zajímavá. Primář Sova musí obstát v obrovsky těžké zkoušce...zvládnout jednu starší životem ošmirglovanou babu není jen tak :) . 83%. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dano!! Ach jo. I v tomto dílu je spousta věcí k naštvání.  Nechte si chutnat. :D Přiznávám se, že jsem si u doktorky Fastové říkala, zda to není už moc, ale není a paní Medřická ji hraje parádně, uvěřitelně. Už se nedivím, že si ji Sova (evidentně) zamiloval. ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pan Dobiášová si sice servítky nebere, ale ti doktoři (v čele s Blažejem) by si taky pár zasloužili. Hodně mě bavilo, jak Fastová vyfuckuje každého kolem a pak se (už bez své horkokrevnosti) baví tím, jak to za ní hodný Sova musí žehlit. ()

Reklama

Reklama