Reklama

Reklama

Zabijákova žena & bodyguard

  • USA Hitman's Wife's Bodyguard (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Michael Bryce (Ryan Reynolds), osobní strážce toho času bez licence, plánuje klidný odpočinek, jeho osobní terapeutka mu používání zbraní na nějaký čas dokonce zakázala. “Žádné bodyguardování!” nakáže mu psycholožka a pošle ho na prázdniny k moři, kde si mají jeho pocuchané nervy odpočinout. Jakmile ale nazuje papuče a otevře si knížku, předsevzetí a klid jsou fuč. Během vteřiny se ocitne uprostřed divoké přestřelky, které vévodí manželka jeho nedávného chráněnce, nájemného zabijáka Dariuse Kincaida (Samuel L. Jackson). A než se rozkouká, je proti své vůli znovu ve službě. Nejdříve je potřeba zachránit Kincaida ze spárů pomstychtivých mafiánů, hned nato dostane prapodivná trojice za úkol zachránit celou Evropu. Svůj maniakální plán totiž spřádá arcipadouch v podání Antonia Banderase. Zabiják, jeho žena a jeho bodyguard vyrážejí na zběsilou cestu evropskými letovisky, bez covid passu zato se slušným arzenálem zbraní. (Bontonfilm)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (255)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Za mě výborný film stejně jako jednička, zde hlavně exceluje Salma Hayek, která si krade své scény pro sebe. Ryan Reynolds a Samuel L. Jackson jedou pořád na stejně komediálně-akční vlně. Největší drsňačka je však právě Salma Hayek, která kosí jednoho nepřítele za druhým a do toho si myslí, že bude dobrá máma, což názorně předvádí tím, jak se stará právě o Reynoldse. :D Tahle dějová linka mě fakt bavila! :D ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Uzivatel verbal tvrdi nieco  v tom zmysle, ze sa to kreativne posunulo smer prdel. No ja nesuhlasim, jednak reziser Patrick Hughes uz natocil priemernych Expendables 3  a jednicku Zabijak a Bodyguard, toto je dvojka. Dvojky su regulerne podradne filmy, maloco vynimiek sa najde - Terminator 2 je lepsi ako jednicka, tuto myslim tiez. Aj si to obhajim. Moja obhajoba nebude zalozena na pouzivani vysoko odbornych fundovanych filmovo teoretickych termitov, ne, ne. Ludovou recou, v tomto pripade pisanim. Pani Slama Hayek je aj v 50 neskutocna sexica a myslim, ze vie hrat, film ma brutalne tempo a nepolavi ani na chvilu, exoticka destinacia strieda exoticku destinaciu. Toto viac pristane Ryanovi Reynoldsovi nez Dedpul   : 84 % ()

Reklama

Praxis 

všechny recenze uživatele

Zvráceně ujetá buddy komedie s luxusně milfózní milfkou Salmou Hayek, jenž se na place opravdu vyřádila a zcela deklasovala klasické cediče hlášek Reynoldse i SLJ. Scénář je průhledný až za roh, logiku v něm nehledejte a užívejte si nařachanou akční jízdu, která slouží jako reklama na Itálii. První díl byl o řád jinde, ale ani tady se nemusíte bát, když teda vypnete mozek, že byste se nebavili. 55% "Jestli mi nepomůžeš, nasadím si připínáka a budu ti prcat tvoje sny tak dlouho, dokud si nebudou přát, aby byly noční můry." ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Slovní humor chvílema až dost křečovitý, ale jinak to bylo příjemně nekorektní, s bezvadně odvázanou Salmou Hayek. Nerad používám klišé, že si to jako někdo „užil“, ale v jejím případě to fakt platí a ta si svůj part musela vychutnat neuvěřitelně. Asi se museli při jejích výstupech bavit i chlapci a děvčata za kamerou na place, včetně klapky, jinak to nevidím. A navíc v případě Salmy je zde jasný důkaz, že žena po padesátce může vypadat pěkně i bez použití odporných plastik (hollywoodské princezny že pozdravují). ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson a Salma Hayek musí zabránit Antoniu Banderasovi, aby nezničil Evropu. Ale budou mít dost práce s tím, aby se nezabili navzájem. Pokračování Zabijáka a bodyguarda vrací do hry postavy, které byly v jedničce zábavné, tentokrát jim však povážlivě došla šťáva. Akce je pořád dost a nevypadá zle, ale jakmile se má dělat legrace, působí celý film nejistě a hlavně skoro až trapně v tom, že je celý postavený na faktu, že dva lidi řvou dvě hodiny na třetího. Výrazně slabší než jednička. A úplně zbytečný film. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • Mezi závěrečnými titulky je krátká scéna navíc. (Rominator)
  • V jedné scéně můžeme vidět, jak Michael Bryce (Ryan Reynolds) zneškodní nepřítele lahví ginu Aviation. Jedná se o skutečnou značku, kterou vlastní právě Reynolds. (rudicz)

Související novinky

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

21.06.2021

Do amerických kin tento víkend vtrhlo pokračování Zabijáka & bodyguarda s názvem Zabijákova žena & bodyguard v hlavních rolích s Ryanem Reynoldsem, Samuelem L. Jacksonem a Salmou Hayek – na… (více)

Reklama

Reklama