Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na SGC se vrací generál Hammond. Navrhne Danielovi, aby letěl s nimi na Atlantidu. Během letu na Atlantidu zachytí systémy Promethea SOS nedaleké lodě. Když průzkumný tým (včetně Hammonda) dorazí na poškozený Al-kesh, nikde nikoho neuvidí. Někdo se z Al-keshe transportuje na Promethea a celou posádku (mimo Daniela) přemístí skrz kruhy na poškozený Al-kesh. Superbojovník spoutá Daniela a vyslýchá ho. Divné to začne být od té doby, kdy bojovník řekne Danielovi, že se mu líbí. (Varan)

(více)

Recenze (14)

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E11 ⤶ Déjà vu. Intro je prakticky totožné s tím v minulé epizodě. Daniel chce letět na Atlantiku, ale jen přes Jackovu mrtvolu. Ale pak do toho Jackovi hodí vidle Hammond. A navíc si bere svou židli a Waltera a s Jackem poletí na Prometheovi na Atlantidu. Původní mise se ještě neozvala, takže netuší co je tam bude čekat. Ale bohužel zachytí nouzové volání z Al'keshe a Promethea unese Valla a na Atlantiku budou moct zapomenout. Kdyby jen tušili, jak moc jim ještě poleze na nervy… ⤷ E13 ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvé stretnutie s nesympatickou a vychcanou Valou. Zujímavé, že všetci ovládajú riadenie lode, riadenie jej počítačových systémov, dokonca aj mimozemšťanky. Čo tam po inom písme a vôbec inej konfigurácií programovania, riadenia atď. Let Prométheom fajn, generál ako veliteľ lode opäť fajn, škoda, že to celé podkopávajú Jacksom s Valou. A ten ich trápny súboj. ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Humorněji laděná epizoda. Člověk se na začátku těší, že půjde o Atlantidu a ono hovnajs. Ani tam nedoletí. "Ještě zvláštnější je, že neberete zajatce. Většinou nejdřív střílíte a až pak... ne vlastně tím to končí, tím střílením." První setkání s Valou. I když je jakési jiskření mezi ní a Danielem zábavné, příběhově nedává smysl. Vlastně víc věcí je tu úplně praštěných. Naštěstí všemu velí Hammond a mise s Prométheem jsou vždycky zajímavé, takže to byl dobrý díl. "- Kdo jste?" "- Já jsem Oulou. Hans Oulou" :) ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejhorších epizod celého seriálu, hlavně kvůli představení charakteru Valy, kterou nesnáším nejvíce z celého seriálu. Rádoby okouzlující, se zásobou laciných sexuálních narážek a charakterem kriminálníka z temné uličky, je mimo moje chápání, jak po téhle epizodě mohli její charakter znovu přijmout v SGC, místo aby ji na místě šoupli do basy nebo zastřelili, v 10. řadě ji dokonce přijali do elitního týmu základny. Její neustálé párování s Danielem nadělalo dost škody i na jeho charakteru, nejenom v téhle epizodě, ale i v následujících řadách. I mé oblíbené vedlejší postavy se tady chovají jako karikatury sebe sama (neurvalý Hammond, dosud vždy kompetentní plukovník Reynolds se najednou chová jako idiot v kritické situaci), zápletka nudná a nezajímavá, nelogičnosti v míře obrovské (jedna osoba přemůže celou posádku loďi, nekvalifikovaná mimozemšťanka a archeolog uřídí sami vesmírnou loď?), fraškovitý humor jak z nepovedeného sitcomu. Tuhle epizodu by chtělo vymazat z její existence, jenže bohužel přinesla závažné důsledky i do posledních řad. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hvězdná brána se nemůže brát úplně vážně. Vzhledem k tomu jaký kvalitativní sešup osmička zatím je, je nová postava a trochu humoru jen a jen dobře. Valyno kočkování s Danielem je svěží. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A Aeryn Sun aka Vala Mal Doran vstupuje na scénu!! Bylo hodně trapné, jak jednoduše se zmocnila Promethea! A jak všechny přesunula na Al'kesh je mi vážně záhadou... Ale budiž, později si tu potvoru oblíbíme... ()

st4nford 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Generál Hammond opět na scéně. Dr. Jackson přebírá některé O'Neillovy charakteristiky jako třeba sarkasmus (humorný odkaz na Star Wars potěšil). Jinak velmi zajímavá epizoda s atraktivní a bojeschopnou Vallou. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ať žije Vala Mal Dolar... Ale je to kočka teda to se musí nechat... Ty si mě uhodil, ty první :))) Sex by byl příjemnější ;) je dobrá... Dobře jim na konec zas utekla :))) ()

Reklama

Reklama