Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Co může v manželství způsobit chrápání aneb Artie Ziff opět na scéně! Bývalý spolužák a nápadník Marge se propracoval mezi hrstku nejbohatších. Na Marge nezapomněl, a když se po letech znovu setkají, nabídne Artie Homerovi milion dolarů – za týden strávený s ní. (Česká televize)

Zajímavosti (16)

  • Záběry se Selmou Bouvierovou a Patty Bouvierovou u počítače a záběr, kdy Artie Ziff rozklikne e-mail na počítači, využívala České televize společně se záběry z pořadu Pomáhejme si (od r. 2000), ve které Petr Vacek využíval počítač v upoutávce na chat s osobnostmi spojenými s Českou televizí. (TomasSlach)
  • Když Homer natočí Marge video, tak v něm má hračku Funzo, která se objevila poprvé v epizodě Hračka snů (1999). (Duoscop)
  • Když Marge odlétá vrtulníkem, tak hraje znělka ze seriálu M*A*S*H (od r. 1972). (Duoscop)
  • Když Homer přijde na falešný maturiťák, tak pronese, že je zase bez partnerky. Odkazuje tím na epizodu Takoví jsme byli (1991). (Duoscop)
  • Na začátku epizody zazní úryvek písně „All I Have To Do Is Dream“ od The Everly Brothers. (Duoscop)

Simpsonovi - Nastrčená osoba (1993) (epizoda) (S04E19)

  • Když Homer a Marge přijdou na školní sraz, uvidí tam i postavu Artieho Zifa, který je po celý seriál do Marge zamilovaný. Artie si Homera dobírá, na což mu Homer odpoví, že by určitě dal miliony amerických dolarů za to, aby byl s jeho ženou, a Artie smutně souhlasí. Tímhle vlastně předpověděli pozdější epizodu Napůl slušný návrh (2002). (Guilemot)

Reklama

Reklama