Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Co může v manželství způsobit chrápání aneb Artie Ziff opět na scéně! Bývalý spolužák a nápadník Marge se propracoval mezi hrstku nejbohatších. Na Marge nezapomněl, a když se po letech znovu setkají, nabídne Artie Homerovi milion dolarů – za týden strávený s ní. (Česká televize)

Zajímavosti (16)

M*A*S*H (1972) (seriál)

  • V seriálu Simpsonovi (od r. 1989) v epizodě Napůl slušný návrh odlétá Marge pryč na víkend se svým bývalým přítelem Artiem Ziffem a Homer na ni mává ze země. Hned poté začne hrát znělka ze seriálu M*A*S*H a vedle Homera je vidět nápis z oblázků "Keep Your Clothes On" (Oblečení si nechte na sobě), což má být narážka na poslední díl M*A*S*He Nashledanou, sbohem a amen. (HappySmile)

M*A*S*H - Nashledanou, sbohem a amen (1983) (epizoda) (S11E16)

  • Spoiler: V seriálu Simpsonovi (od r. 1989) v epizodě Napůl slušný návrh odlétá Marge pryč na víkend se svým bývalým přítelem Artiem Ziffem a Homer na ni mává ze země. Hned poté začne hrát znělka ze seriálu M*A*S*H a vedle Homera je vidět nápis z oblázků "Keep Your Clothes On", což je narážka na tento díl, kde Hawkeye (Alan Alda) nechá B.J.ovi (Mike Farrell) na zemi nápis "GOODBYE". (HappySmile)

Reklama

Reklama