Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodinný výlet do obchodního domu inspiruje Barta k malému podvůdku – tentokrát ovšem trestu neunikne. Rozsudek zní: šest měsíců v nápravném zařízení pro mladistvé. Homer mu chce situaci ulehčit a nechá se najmout do polepšovny jako dozorce. Výsledek je samozřejmě přesně opačný a Bart si radši poradí sám. (Česká televize)

Recenze (9)

LEATHERFAC 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Někdy vyřezávám budoucnost..."   :-))  Cletus je moje velmi oblíbená vedlejší postava. Jinak pobavilo mě co tu někteří zdejší chytrolíni vytáhli jako "Chyby ve filmu": "Medvěd roztrhá uniformu šerifa Clancyho Wigguma na kusy. Když ale šerif chvíli poté chytí mladistvé uprchlíky Barta a Ginu, tak má policejní košili zase v pořádku. (LEGACY)" Hej kámo tys asi Simpsny moc nepochopil že jo - tohle není žádná chyba! To jsou prostě úplně typičtí Simpsni, kteří si tvoří vlastní realitu zcela dle svých svébytných pravidel.  PS: ještě žes tam nenapsal jako chybu, že to Wiggum přežil čéče  :-))) ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do kolien som išiel najmä keď sa Homer uchádzal o prácu väzenského dozorcu. Ak to dokážete prečítať tak máte príliš vyysokú kvalifikáciu. Ako strašne vzdialené je to realite by mohlo povedať mnoho mojich priateľov, nakoľko predvídať niektoré udalosti ktoré sa v South Parku (tom skutočnom), na Slovensku či vo svete udialo pol roka vopred nedokáže rozhodne každý... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viselo to vo vzduchu od prvej epizódy prvej série a osud a spravodlivosť sa naplnili, Bart skončil v nápravnom zariadení pre mladistvých (momentálne berú aj trpaslíkov). Jeho kúsok, ktorý k tejto udalosti viedol, ale patrí medzi jeho najinteligentnejšie a najvtipnejšie "rošťárny". V base to ale nie je med lízať, najmä, ak sa do toho zapletie aj Homer ako nový dozorca. Bart si tu ale nečakane nájde v istom zmysle spojenca a my tak máme možnosť v druhej polovici epizódy sledovať variáciu na Útek v reťaziach. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (3)

  • Medvěd roztrhá uniformu šerifa Clancyho Wigguma na kusy. Když ale šerif chvíli poté chytí mladistvé uprchlíky Barta a Ginu, tak má policejní košili zase v pořádku. (LEGACY)
  • Při zatýkání Barta nemá šerif Wiggum na odznaku nic napsané. Později ale ano. (Duoscop)

Reklama

Reklama