Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doktor Vojtěch Jandera odchází z významné pražské kliniky k Záchranné službě. Posádky vozů první pomoci vyjíždějí tam, odkud se ozývá naléhavé volání... V prvním dílu se seznámíte s mladým chirurgem Vojtěchem Janderou, který se dostává do střetu se svým nadřízeným a následně opouští místo na významné pražské klinice, aby nastoupil jako lékař do pražské Záchranné služby. (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

Rattlehead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejvíce mě zaujala výborná Šajmovičova kamera. Miluji ty dlouhé záběry bez střihu, kdy se kamera pohybuje v prostoru a postavám doslova dýchá na záda. Jinak tento seriál přece jen nepatří mezi naše televizní zlato, ale zase je podle mě lepší než "Nemocnice na kraji města". ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Režisér Jiří Adamec natočil v roku 1984 na základe scenára Jiřího Hubača dramatický seriál zo zdravotníckeho prostredia, ktorý sa volal "Sanitka". Je zložený z jedenástich na seba nadväzujúcich častí. Každá z nich mala zhruba hodinovú minutáž. V tomto projekte sa objavilo mnoho známych českých hercov. V prvej, úvodnej epizóde, v pilotnom diely sa diváci zoznámia so sympatickým, mladým doktorom Vojtěchom Janderom, ktorý po hádke so svojim nadriadeným odchádza z chirurgickej kliniky a následne nastupuje na miesto lekára v pražskej záchrannej službe. ** ()

Reklama

Reklama