Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sabrina je dcerou šoféra, který pracuje u ukrutně bohaté americké podnikatelské rodiny. Od mládí miluje bohémského mladšího syna rodiny Davida. Nikdy mu ale o své lásce neřekne, jen k němu vzhlíží. Sabrina ze stromu pozoruje večírky a život smetánky. Otec ji pošle na zkušenou do Paříže. Zaměstná ji časopis Vogue a Sabrina se z ošklivého kačátka za dva roky změní v pohlednou, sebevědomou ženu. Vrací se do Ameriky a proutník David se mezitím seznámil s velice bohatou doktorkou Elizabeth. Víc než on o manželství stojí jeho rodina, která touží po spojení velkých majetků. Návrat Sabriny je ale čárou přes rozpočet, protože David se do ní zamiluje a plánovaná svatba se hroutí. Starší bratr Linus, který vede rodinnou firmu a nemá moc času na známosti dostane nápad: obětuje se, chce, aby se Sabrina zamilovala do něj a Davida pustila k vodě. Jeho plánem je odklidit Sabrinu zpět do Paříže. Pak ale zjistí, že to, co nejdřív hrál, se stalo skutečností a Linus Sabrinu upřímně miluje... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

Ludva 

všechny recenze uživatele

[2009-09-28] * Tahle romantická komedie se mi vždy moc líbila, ale teď mi sedla nějak hůř. Že by se okoukávala? Indymu toho kravaťáka už skoro vůbec nevěřím. Čím dál raději bych viděl původní verzi, třeba se někdy dočkám... * [2020-12-05] Zase 5 hvězd. Lepší než originál, o dost. ()

July 

všechny recenze uživatele

Krásná Julia Ormond jako novodobá Popelka a charismatický Harrison Ford v roli "jediného žijícího dárce srdce". Příběh, který není nijak překvapivý ani originální, ale především díky obsazeným hercům docela kouzelný. Sice jsem nikdy nechápala předpoklad romantických filmů, že se člověk může během dvou dnů hluboce zamilovat (trochu vulgárněji řečeno, znají se chvilku, ještě spolu ani nespali a už by se brali) nebo strávit roky tajným obdivováním své pravé a jediné lásky, se kterou v životě skoro nepromluvili, ale budiž to fiktivním postavám povoleno. Slabší 4*. Mimochodem, Harrison Ford je i hezčí než Greg Kinnear :). ()

Reklama

Shameeka 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem měla ráda, dala jsem mu 4 hvězdičky. Po dnešku, kdy jsem zkoukla originál to měním na 3. Je pár věcí, které se mi tu líbí víc než u originálu - Sabrina není až tak naivní a éterická a je to trošku menší pohádka. ALE! Ford (a to ho mám ráda) - žádná sláva proti Bogartovi, ten má prostě stonásobně víc charisma, srovnání je do očí bijící. Navíc mi tu chybí vtipnost a lehkost originálu. Nicméně, i tak se na remake ráda podívám, jen příště nesmím ve stejný den jako na originál :) ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Na tento film, jsem se kdysi díval jen proto,že jsem se domníval, že to bude o jiné Sabrině:-) Když jsem svůj omyl zjistil, shledal jsem, že mě proti mému očekávání zaujal natolik, že jsem ho dokoukal a nikdy jsem toho nelitoval. Není to sice žádný zázrak, ale je bezchybně obsazený a proto funguje. Kéž by takových filmů bylo víc. ()

aniiicka 

všechny recenze uživatele

Překrásná romantická komedie. Sabrinu s Julii Ormond jsem viděla dříve než původní verzi s Audrey Hepburn (což je u mě zvláštní, protože filmy s Audrey jsou jedny z mých nejmilejších), takže jsem nebyla nějak ovlivněná a film se mi moc líbil. Julia, Harrison a Greg jsou velice příjemnou ústřední trojicí, je to správně vtipné a romantické, krásné prostředí Paříže (ve vedlejší roli se objevil i jeden z mých oblíbených charizmatických Francouzů - Patrick Bruel:). Můj obdiv má nádherný soundtrack Johna Williamse, obzvláště v závěrečné scéně!....''Opravdu chceš, abych přišla? Strašně moc, když mi řekneš kdo jsi. Ahoj Sabrino! Sabrina? Ahoj Linusi. Sabrina? Jak ses měla v Paříži? Díky, dobře. Sabrina? Nějak si nám vyrostla! Sabrina? Proč to pořád říká? Já už budu muset jít. Davide!! Hmm? Ne!! O čem to mluvíš? Ne!!!...Davide si jako můj vlastní syn. Já, jsem tvůj vlastní syn! No, právě!...Přestaň, bude to nádherné - bohaté, ale prosté, elegantní, ale vkusné... Levné, ale drahé! :) http://www.youtube.com/watch?v=btMob-eJjNU http://www.youtube.com/watch?v=Lvxc-D7y8nU ()

Galerie (32)

Zajímavosti (5)

  • 13 Rue des Beaux Arts je adresa L'Hotela v Paríži. (misterz)
  • Skladbu "Theme from Sabrina" zložil John Williams na počesť svojej zosnulej manželky, herečky Barbary Ruick. (Kubrickon)

Reklama

Reklama