Reklama

Reklama

VOD (1)

Mobius spojí síly s Lokim. Ne všichni v TVA jsou z práce po boku boha falše nadšeni. (Disney+)

Recenze (59)

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdybych věděl, že náplní tohoto filmu bude, pouze Loki hrající si na policajty a zloděje kdesi v politicky korektním časovém úřadě, kde na nejvyšších postech stojí jen samé silné černé ženy, nikdy bych se seriálem nezačínal. Druhá epizoda však nepatrně zlepšila své tempo a pořád visí ve vzduchu lákadlo ve formě badass varianta Lokiho, což diváka tak trochu zajímá. Na druhou stranu však zůstávám ostražitý, neboť myšlenka TVA je hodně přitažená za vlasy a doufám, že to co nejdříve skončí. Nejsem si jist, zda pokračovat. 55% PS: Vracím se ještě ke rvačce na závěr. Copak tvůrci zapomněli, že Loki je svou silou zcela nadřazený obyčejným lidským smrtelníkům? Ve rvačce se mu postaví nějaký tlusťoch pod vlivem kouzla ovládání mysli a rozdrtí ho aniž by se Loki třeba pokusil o nějaké kouzlo. Přitom ale vůbec kouzlit nemusel, neboť lidské tělo by mělo být pro mrazivého obra a poloboha asi jako vlna tříštící se o skálu. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na můj vkus až příliš užvaněné, takže bych skoro uvítal dabing. Že jde o TV seriál snad neznamená, že se zanevře na akci, kteroužto bych u Marvelu očekával. Vizuálně je to sice příjemné, ale viditelně levné. Zpestřením tak byly B. Tylerová se svým osmdesátkovým hitem Holding Out For a Hero, osud Asgardu a tajemná postava v kápi. To tedy moc není....tudíž uvidím, co do třetice. ()

Reklama

instageek_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně zajímavá detektivka s parádní předapokalyptickou atmosférou! Owen Wilson stále rules, Hiddleston se mi líbil víc než v prvním díle, jako kdyby pro Lokiho získával zase větší cit, lepší timing různých grimas, gest, apod. Celkově super epizoda!:)   Více recenzí čtěte na Instagramu, profil instageek_cz , díky!:) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3/4 seriálu o ničem a závěrečných cca 10 minut paráda , ale opět na více než 3 hvězdy to nevytáhnu. Zhruba v půlce sledování jsem byl ve stavu kdy mě to bylo u prdele a bylo mě šumák co se tam děje. Pořád si to hraje na něco více a přitom kdeco o cestování časem je na lepší úrovni má lepší děj i postavy. Pokud bude třetí díl na stejné brdo jak tyhle dva půjdu už s hodnocením dole. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Mobius stále verí tomu, že mu Loki dokáže pomôcť lebo onen nebezpečný Variant, ktorý je hrozbou pre hlavnú časovú líniu je on sám ale z iného vesmíru. Loki ako vždy vidí na pozadí iba vlastné ciele a je pre ne ochotný urobiť aj nemožné. Prevedenie: Ja nie som celkom stotožnený s týmto hraním sa s časom lebo potom sa nám tu naskýta mnoho scenáristických lapsusov a nevysvetliteľných vecí. To, že sa ich nepriateľ skrýva v katastrofách lebo tam je už dej určený a teda v ňom nemá čo zmeniť je celkom cool ale aj tak nerozumiem prečo sa neprenesú do doby kde vedia, že ten daný Variant bude a nechytia ho alebo ho proste zresetujú pred jeho narodením.... Jednoducho tento Mnohovesmír mi moc nedáva logiku ale inak sa to dobre pozerá a je to celkom napínavé a zaujímavé. 72% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • Logo a jméno společnosti Roxxcart je velmi podobné logu a jménu společnosti Roxxon, známé ze seriálu Agent Carter (od r. 2015). (MrMartinTm)
  • Na obrazovkách v TVA se objevují názvy hned několika známých lokací. Kromě různých míst na Zemi probíhá útok na časovou linii také na planetě Vormir, na domovské planetě Eternals Titanu, na domovské planetě Thora a Lokiho Asgardu, na planetě Sakaar z filmu Thor: Ragnarok (2017), v říši Niflheim, kam byla vyhnána Hela (Cate Blanchett), na hlavní planetě rasy Kree Hale, na domovské planetě Nova Corps Xandaru, a dokonce na živoucí planetě Ego (Kurt Russell) ze Strážců Galaxie 2 (2017). (NiWi)
  • Postava, kterou hraje Sophia Di Martino, je založena na dvou postavách z komiksů – Lady Loki (ženská verze Lokiho z Marvel komiksů) a Sylvie Lushton (zaklínačka, které dal Loki kouzelné schopnosti). (Kubaaa97)

Reklama

Reklama