Reklama

Reklama

Příšerky útočí

(TV film)
Trailer 3

Sci-fi hororová komedie Příšerky útočí, inspirovaná kultovní sérií filmů z 80. a 90. let minulého století, sleduje dvacetiletou Dreu, která zdráhavě přijme místo chůvy u profesora z univerzity, kam se chystá nastoupit. Aby zabavila jeho děti Trissy a Jakea i svého mladšího bratra Filipa, vezme je na procházku do lesa. Netuší však, že poblíž přistála záhadná mimozemská stvoření, která požírají vše živé, co jim přijde do cesty. Zatímco jsou jim krvežíznivá stvoření v patách, Drea a děti narazí na rozkošnou, zdánlivě neškodnou Biancu, chlupatou příšerku urozeného původu, která utekla svému druhu. Když areál školy začnou obléhat malá huňatá monstra, Drea a děti spojí síly s Biancou a snaží se je zastavit. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (74)

chaometic odpad!

všechny recenze uživatele

Pochybuji, že režisér viděl jeden díl. Hlavní příšerka vypadala jak Gremlins, místo toho, aby tam byl mimozemský lovec, dají tam babku. Děti, které by mohli hrát filmy pro nejmenší. Jedniý dvě pozitiva, je tam pár scén z prvního a druhýho dílu i příšerky se povedli. Takže tento film patří mezi nejhorší hororové komedie co jsem viděl. Třetí i čtvrtej díl se nepovedly, ale pořád nastavili ladku o hodně víc než tento pseudo-nástupce hororové série. ()

BOURQUE odpad!

všechny recenze uživatele

Márna snaha o oživenie jedného zo známejších hororových ság, „Kriteri“. Celý nápad, ako to ukazuje aj výsledok, má klasickú šablónu a podľa mňa neobsahuje nič také, čo by sme už nepoznali z predchádzajúcich diel. Zmenil sa len „dátum“ a prostredie je dnešné, moderné. A ešte jedna vec – celková kvalita je ešte nižšia. Až príliš jednoduché herecké výkony. Záver bez fantázii. Osobné hodnotenie: 39% (odpad!) ()

Reklama

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Critters sa vracaju po rokoch,no nie prave v najlepsej forme,nebolo to az take hrozne,videl som uz aj horsie filmy,ako komedia to vobec nefungovalo,ani raz som sa nezasmial a ako sci-fi horor to celkom uslo,vesmirne priserky boli zvladnute velmi dobre,pohlad na nich bol odstrasujuci,krv tiez nechybala,no atmosfera a napatie nula bodov,takze to hodnotim ako priemer...:-) ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Vím, že ani starší díly nebyly žádnej filmovej zázrak a majstrštyk filmovýho řemesla ale rozhodně to bylo zábavný což se o tomhle nejnovějším výplodu z Critters rodiny říct nedá. První dva díly pro mě mají i nostalgickou hodnotu. Critters Attack ale balancuje těsně nad odpadem. Jednu hvězdu dám za vzhled Critters kteří se povedli. Zbytek je ale jedna velká zoufalost. PS: WTF ? Celkem mě zarazil i českej název. Vždycky to byli Critters a teď jsou z toho najednou příšerky ? Nechápu... ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Nebudeme si nic nalhávat, předchozí filmy také nejsou žádný zázrak a divák musí být naladěný na stejně ujetou notu jako tvůrci. Critters byli v dětství moji velcí oblíbenci, takže jsem si další pokračování nemohl nechat ujít. Vata kolem nich je o ničem, herci nezajímaví, ale příšerky samotné znovu pobaví. Ve skrytu duše jsem doufal, že přijde pocta kultovní scéně s valícími se Critters a jsem rád, že moje přání bylo vyslyšeno. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu se ve vedlejší roli objevuje Dee Wallace, která v původním filmu Critters (1986) ztvárnila matku Helen. Neoficiálně se jedná o stejnou postavu, ale nemá to vliv na příběh. (jenovef)
  • Jedná se o dosud nejkrvavější díl ze všech. První z řady, který byl v rámci filmového ratingu MPAA klasifikován jako R. (jenovef)
  • Celý film se natáčel v Kapském městě v Jihoafrické republice. (jenovef)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno