Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po mnoha sklizních... Honza (Kryštof Hádek) a Klára (Tereza Ramba) se stali rodiči dvojčat a majiteli vinařství. Všední starosti je však odcizily a momentálně žijí odděleně. Toto je příběh renesance jejich lásky v překrásné krajině jižní Moravy. Pro Kláru s Honzou nastává rozhodující čas vinařského roku – vinobraní. Honza se za dramatických okolností po letech setkává s kumpánem Jirkou (Lukáš Langmajer). Ten se nadšeně hrne do návštěvy Moravy, aby pomohl se sklizní, které samozřejmě vůbec nerozumí. Zatají přitom Honzovi, že svého pubertálního syna Kubu, který cestuje s nimi, unesl, a k tomu utíká před dluhy, které stihl nasekat za dobu, co se neviděli. Honza s Klárou mají sami problémů nad hlavu. Vedle manželství řeší, jak pomoci krachujícímu vinařství a zamezit krádežím ve vinicích. Klára navíc bojuje s úklady zaměstnance Humpla a předsudky okolí, které nevěří, že coby žena může dělat kvalitní víno a překročit stín svého otce (Václav Postránecký)... (Bioscop)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (251)

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Tretia časť bobulí pokračuje v línii vyznačenej už prvým dielom, a síce nenáročná, ale zato idylická zábava u ktorej môžete vypnúť a nechať sa unášať. Práve pohodová atmosféra je to čo je u celej trilógie nenahraditeľné a u mňa osobne je dojem ovplyvnený aj nádherným prostredím Pálavy, ktoré som mnohokrát navštívil. Zápletka je jednoduchá a peripetie tiež nestoja za veľa, v konečnom dôsledku mňa ale film svojím spôsobom bavil a rozhodne podľa mňa nepatrí do podpriemeru. Trápnych vtipov je tu málo, herecké obsadenie v rámci možností šlape skvelé a mladičká Lumíra Přichystalová je tu veľmi príjemným prekvapením. Najsilnejšie sú tu ale jednoznačne monológy Václava Postráneckého. Takže vo výsledku podľa mňa stojí za to film vidieť. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,…VÍNO A ŽIVOT TĚ ODMĚNÍ…““ /// Je to takový… trapný. Manželská krize, kamarádský shledání, vinařská ekonomika, děti, zloději… prostě Jižní Morava. Postavy nic moc – ale víno jim evidentně chutná. (Tož to bych tam mohl něco vodštěkat taky!) No a tak se tak nějak prochlastáme na konec, kterej je – dobrej (jako optimistickej). A pěkné to teda není! Spíš trapné, ale to už jsem říkal… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chystám se se unýst syna (svýho). Na Moravu (kam kurva jinam!) 2.) Kupuju víno od týpka, co nemá vinohrad. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Reklama

Stantu 

všechny recenze uživatele

Moc nechápu nízké hodnocení této komedie a už vůbec stěžování si některých komentujících na převládající drama. Hlavní postavy zestárly a “vyspěly” a celý děj je více serióznější, což si vyspělejší (starší) postavy zaslouží. Předchozí dva díly byly více komediálnější a bylo v nich více mladické nerozvážnosti a byly více uvolněnější. Zde se mi líbí jak je film již dospělejší a humor je dávkován decentně a vkusně. Doufám, že toto bude poslední díl, jelikož se jedná o velmi zakončení. Musím říct, že jsme se bavili od začátku až do konce... ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Ani po dlouhých 11-ti letech se žádný zázrak nekoná. Naše postavy se sice posunuly, ale to i svět okolo. Mají své problémy a neví, jak je řešit. Vody trochu rozvíří rádoby sympatický Slovák, který má jejich vinici spasit. Nic ale není, jak se zdá a za vším je jeden velký podraz. Je sice hezké se vrátit opět na Pálavu, ale film se nevyhýbá klasickým klišé, ať už jde o policajty nebo Pražáky. Takže určitě nebylo špatné si to pustit, ale žít bych bez toho taky dokázal... Alespoň policistka byla sympatická. "Přijď, bude řiť." ()

petrsv 

všechny recenze uživatele

Strašný. Tohle a komedie? S předchozími díly se to vůbec nedá srovnat. Jako nostalgická vzpomínka na pana Postráneckého dobrý, ale jinak příšerně unylé, bez života, plné různých klišé a reklamy. Herci vypadají, že každou chvíli umřou. Výběr hudby se taky moc nepovedl. Do komedie to má daleko asi jako k těm pozemkům na Měsíci. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (13)

  • Kvůli epidemii koronaviru byla zrušena slavnostní premiéra filmu, která se měla konat 12. března 2020. [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)
  • Natáčelo se v Praze a poté na Pálavě, např. ve vinných sklepech v obci Bulhary, Moravské Nové Vsi, v okolí Zaječí a Klentnice. [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)

Související novinky

3Bobule se odkládají, česká kina zavírají

3Bobule se odkládají, česká kina zavírají

10.03.2020

Na základě rozhodnutí Bezpečnostní rady státu o zrušení veškerých hromadných akcí s účastí nad 100 lidí se společnost BIOSCOP rozhodla dočasně zrušit premiéru filmu 3Bobule, která byla v plánu už… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno