Reklama

Reklama

Epizody(8)

Život rodiny se obrátí naruby, když je syn obviněný z vraždy spolužáka. V dramatickém thrilleru z právnického prostředí, adaptaci bestselleru Williama Landaye. (Apple TV+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Výborný, dechberoucí, atmosfericky hutný až mrazivý seriál z produkce Apple TV, který beru všemi deseti. Syn významného právního zástupce je obviněn z chladnokrevné vraždy spolužáka v přilehlém parku a od té doby začíná dusná jízda plná odhalení, zvratů, nově vytasených důkazů na obou stranách a vnitřního psychického teroru všech zúčastněných. Skvělé herecké výkony hlavních představitelů, které nemusím ani zmiňovat, protože kvalitních jmen je zde spousta, solidně vyladěný scénář a prokreslení postav, které se v průběhu seriálu vyvíjejí až na jejich psychickou hranici rozpadu a nekompromisně šokující sedmý díl soudního procesu, kdy to celé vygraduje na maximum. Po dlouhé době emoční, dusivá ždímačka připomínající atmosférou nedávný When They See Us, která opět trefuje do černého a přináší sedmihodinovou jízdu, kterou jen těžko pauznete. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Taká temná krimi dráma, ktorá ničím neprekvapila. Na odporúčania mnohých užívateľov ako napríklad J.F.B som si to musel pozrieť. Herecké obsadenie na výbornú ale čakal som že sa tam udeje viac vecí. Zároveň ide aj o posledný seriál na apple tv+, nevidím dôvod ho predlžovať, aj keďtam sú celkom kvalitné kúsky. 3* ()

Reklama

Tosi 

všechny recenze uživatele

Pro tajemnou vražednou postavu byl ten kluk ideální volbou, vypadal jako neviňátko, ale klidně bych věřil, že zapíchnul celou třídu. Epizody dějově moc nepospíchají, ale ta nejistota rodičů, jestli mají doma mladýho vrahouna, nebo ne, dělá seriálu obří službu. Nemuselo by to celé působit tak nablejskaně, ale jako ponor do psychologie rodiny a právního dramatu to funguje nadmíru dobře a nakonec tu slabší pětku nasolím. ()

houdek442 

všechny recenze uživatele

Nejlepší seriál z Apple Original. To bez pochyb. Atmosféra houstne každou vteřinou. Postavy jsou naprosto skvělé. Jeden zvrat je lepší než druhý. Za mě jednoznačně seriál roku, ne-li několika posledních let. Kéž by takových kousků bylo víc. Naposledy jsem byl podobně příjemně překvapen u Sharp Objects. ()

rizek2 

všechny recenze uživatele

Kniha líčící případ čtrnáctiletého Jacoba obviněného z vraždy spolužáka, přičemž jeho otec je respektovaným státním zástupcem, je přesně ten typ thrilleru, který neodložíte. Postupně dávkuje informace a nechává na čtenářově úsudku, zda Jacob opravdu zabíjel nebo je vše jen hloupá náhoda a byl ve špatnou chvíli na špatném místě. Tvůrcům se téměř dokonale povedlo převést do série románovou noční můru každého rodiče stylem vyprávění, jež není vždy chronologické. Stoprocentnímu výsledku brání jen vyznění posledního dílu, které seriálové finále zásadně změkčilo, zatímco v knize je přesně tou tečkou, kterou z hlavy už nikdy nedostanete. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (10)

  • Ve 39. minutě, když Jacob (Jaeden Martell) jede s Andym (Chris Evans) k jezeru na ryby, a poté když Laurie (Michelle Dockery) skládá prádlo do skříně, slyšíme v pozadí skladbu „Time To Give“ od britské rockové kapely White Lies z jejich pátého studiového alba „Five“. (Trajektt)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama