Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mafiánského bose Paula Vittiho, který má být za měsíc podmínečně propuštěn, se ve vězení pokusí někdo zabít. Volá proto svému psychiatrovi, doktoru Benu Sobelovi, ten se s ním však odmítne bavit. Když se pak gangster nervově zhroutí, je doktor povolán do věznice. Podrobí gangstera řadě bolestivých testů a pak prohlásí, že Paul trpí psychosomatickou poruchou, která se může vyvinout ve schizofrenii. Přestože se Ben brání, je mu mafián nastěhován domů. Již cestou z vězení se doktorovi přizná, že všechno jen hrál a vysvětlí mu, že měl být zavražděn. Doktor mu doporučí, aby zločin pověsil na hřebík a začal nový život. Ben Paula seznámí s producentem gangsterského televizního seriálu, který ho najme jako odborného poradce. Krátce poté mafián za dramatických okolností zmizí a doktor Sobel dostane od FBI příkaz, aby ho do čtyřiadvaceti hodin našel. Podaří se mu to, ale je proti své vůli přinucen zúčastnit se spolu s mafiány loupežného přepadení. A aby toho nebylo málo, připlete se k tomu všemu ještě filmový štáb, pro který Paul pracuje. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

Honey007 

všechny recenze uživatele

Hodně velká oddechovka, bez velkého nápadu a režisérské invence. De Nira mám hrozně ráda a je hrozné se dívat, u jakých rolí skončil (i když pravda, scéna z vězení, kdy hraje katatonický šok, je opravdu dobrá, škoda jen, že jí tvůrci filmu na konci seberou herecké kouzlo). Billy Crystal je příšerný stejně jako Lisa Kudrow...ospravedlněním jim buď, že za to tak nemohou jejich herecké talenty jako spíše mdlý scénář a velmi mizerná režie. 30% ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce citelný pokles kvality což se dalo čekat. Ramis jen těží z toho, co přinesl v jedničce a není schopen ukázat prakticky nic nového až na pár typově prčičkovských fórů což je ten důvod proč jsem se tu zasmál o dost méně. I přesto je to ale koukatelná komedie, která místy dokáže slušně pobavit. Průměr. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Mafiánská komedie o mafiánském bossovi majícího zapotřebí psychiatra přichází s druhým volným pokračováním a dá se říci, že je svižnější a plnější humorem než ten předchozí. Robert de Niro a Billy Crystal se opět výborně doplňují a ostatní jim v gagech velmi dobře nahrávají. U Billa je takováto role samozřejmost, ale Robert tu opět prokázal, že ani komediální role mu nejsou cizí a že takového mafiána umí zahrát po psychologické stránce v jakémkoliv stavu. Byť snímek opakuje již vyřčené, i tak se najdou nové nápady k pobavení. Humoru není nikdy dost. Holt, dějově zařadit mafiánského bosse do běžného pracovního života není v žádném případě nic jednoduchého. Je to zábava která pobaví a o to tu šlo především. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nesouhlasím s názorem, že mezi Přeber si to a jeho pokračováním je tak diametrální rozdíl! Myslím si, že za toto všeobecné přesvědčení může především módní, třebas skrytá, antipatie vůči všem dvojkám a pokračováním. Přeber si to znovu pro mě opět bylo komedií, která mě bavila, aniž bych se musel nutně za břicho popadat. A co víc, více kvalit nabízela právě v těch méně úsměvných okamžicích. Je prostě dobrým nápadem nechat vedle sebe hrát tak odlišné herce, jakými jsou inteligentní a divácky náročný Robert De Niro a pak miláček trochu si přihnuvších mas Billy Crystal, jemuž díky Nirově přítomnosti projdou i často zbytečně vulgární a nemístné vtípky. Klidně bych snesl i Přeber si to potřetí. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Prvých 20 minút je super, veľmi sľubných. Ale po rozdaní kariet už scenárista nevie, čo je eso a čo dolník. A rejža Harold Ramis sa tak trochu nudí. Herci sú výborní, Robert De Niro opäť exceluje. Zopár vtipov stojí za videnie, ale celkovo je film o pol hviezdy slabší ako pôvodný Analyze This. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Striptérka, které dá Ben Sobel (Billy Crystal) mince jako spropitné, je známá pornoherečka Gina Lynn. Celá scéna byla Crystalovou improvizací a původně se ve finálním sestřihu neměla objevit. Proto není Gina uvedena v závěrečných titulcích. (kenny.h)

Související novinky

Travolta je král mafiánů

Travolta je král mafiánů

13.04.2011

Jednou už velký comeback díky postavě gangstera slavil. Tenkrát byl ale pouhým pěšákem, teď bude rovnou největším americkým zločineckým bossem. V epickém dramatu Gotti: Three Generations si John… (více)

Reklama

Reklama