Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mafiánského bose Paula Vittiho, který má být za měsíc podmínečně propuštěn, se ve vězení pokusí někdo zabít. Volá proto svému psychiatrovi, doktoru Benu Sobelovi, ten se s ním však odmítne bavit. Když se pak gangster nervově zhroutí, je doktor povolán do věznice. Podrobí gangstera řadě bolestivých testů a pak prohlásí, že Paul trpí psychosomatickou poruchou, která se může vyvinout ve schizofrenii. Přestože se Ben brání, je mu mafián nastěhován domů. Již cestou z vězení se doktorovi přizná, že všechno jen hrál a vysvětlí mu, že měl být zavražděn. Doktor mu doporučí, aby zločin pověsil na hřebík a začal nový život. Ben Paula seznámí s producentem gangsterského televizního seriálu, který ho najme jako odborného poradce. Krátce poté mafián za dramatických okolností zmizí a doktor Sobel dostane od FBI příkaz, aby ho do čtyřiadvaceti hodin našel. Podaří se mu to, ale je proti své vůli přinucen zúčastnit se spolu s mafiány loupežného přepadení. A aby toho nebylo málo, připlete se k tomu všemu ještě filmový štáb, pro který Paul pracuje. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nesouhlasím s názorem, že mezi Přeber si to a jeho pokračováním je tak diametrální rozdíl! Myslím si, že za toto všeobecné přesvědčení může především módní, třebas skrytá, antipatie vůči všem dvojkám a pokračováním. Přeber si to znovu pro mě opět bylo komedií, která mě bavila, aniž bych se musel nutně za břicho popadat. A co víc, více kvalit nabízela právě v těch méně úsměvných okamžicích. Je prostě dobrým nápadem nechat vedle sebe hrát tak odlišné herce, jakými jsou inteligentní a divácky náročný Robert De Niro a pak miláček trochu si přihnuvších mas Billy Crystal, jemuž díky Nirově přítomnosti projdou i často zbytečně vulgární a nemístné vtípky. Klidně bych snesl i Přeber si to potřetí. ()

Hopper 

všechny recenze uživatele

Film pripomína bežca na 400 m, ktorý nevie odhadnúť svoje sily. Má výborný štart, a v prvej tretine sa drží na čele, ale ako sa cieľ blíži, síl ubúda, tempo sa spomaľuje a nakoniec je rád, že dobehne aspoň predposledný. Prvých 20 minút sľubuje veľa, potom úroveň výrazne klesá a vyzerá to tak, ako keby nemali ani tvorcovia veľmi jasno v tom, o čom film má byť. Ešte že sa dá pozerať aspoň na hercov, ale to nie je bohviečo. A záver, ten už len dodáva útrpnú bodku za ďalším nie veľmi vydareným sequelom. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Klasická snaha něco ještě vyrejpat z úspěchu předchozího Přeber si to. Amíci si neuměj zkrátka říct: je to teď na špici, tak skončíme. Raději vždy udělají dvojku ač s mnohem horším scénářem a jen pár vtipnými nápady a spoléhají na to, že divák okouzlen předcházejícím dílkem zaskočí do kina i na ,,dvojku"... I tak to nějakej ten mega doláčů hodí, ale divák je lehce zklamán... I zde se zasmějeme, ale už to nemá to tempo co předchůdce. Kdo to shlédne neprohloupí, jedná se o slušnou avšak průměrnou komedii. * * * ()

vander19 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie je značne horšie ako jednička. A sám De Niro aj keď sa snažil zázraky robiť nedokáže. Zo začiatku je film vtipný, hlavne De Nirove príznaky zbláznenia stoja zato, ale postupne to upadá až do podpriemeru. Hlavne je film plný zbytočných a mätúcich scén, napr. načo tam tvorcovia miešali natáčanie seriálu Little Ceasar je mi záhodou. Totálne ma to nebavilo a nudilo...Začiatko dobrý, inak bieda...35% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Prvých tridsať minúť je perfektných. Potom tomu začína postupne dochádzať dych. A hoci sa to scenáristicky snaží o uzatvorený oblúk a všetky dejové línie skončia, aj tak mi to prišlo zbytočne preplácané. Hlavne všetko na natáčaní krimi seriálu. De Niro a Crystal majú stále skvelú chémiu, ale tentoraz sa ich vzťah nikde neposúva, čo tiež trochu zamrzí. Inak je to ale v pohode jednohubka, ktorá sa snaží ku koncu byť možno zbytočne moralistická, ale výsledný dojem z filmu to až tak nekazilo. Priemerný filmík, ktorý zostáva trochu v tieni svojho predchodcu. Ale tým, že je to uzatvorené sa jedná o príjemnú dualógiu, ktorá má svoje kvality a silné scény. A je ich tam niekoľko. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Striptérka, které dá Ben Sobel (Billy Crystal) mince jako spropitné, je známá pornoherečka Gina Lynn. Celá scéna byla Crystalovou improvizací a původně se ve finálním sestřihu neměla objevit. Proto není Gina uvedena v závěrečných titulcích. (kenny.h)

Související novinky

Travolta je král mafiánů

Travolta je král mafiánů

13.04.2011

Jednou už velký comeback díky postavě gangstera slavil. Tenkrát byl ale pouhým pěšákem, teď bude rovnou největším americkým zločineckým bossem. V epickém dramatu Gotti: Three Generations si John… (více)

Reklama

Reklama