Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mafiánského bose Paula Vittiho, který má být za měsíc podmínečně propuštěn, se ve vězení pokusí někdo zabít. Volá proto svému psychiatrovi, doktoru Benu Sobelovi, ten se s ním však odmítne bavit. Když se pak gangster nervově zhroutí, je doktor povolán do věznice. Podrobí gangstera řadě bolestivých testů a pak prohlásí, že Paul trpí psychosomatickou poruchou, která se může vyvinout ve schizofrenii. Přestože se Ben brání, je mu mafián nastěhován domů. Již cestou z vězení se doktorovi přizná, že všechno jen hrál a vysvětlí mu, že měl být zavražděn. Doktor mu doporučí, aby zločin pověsil na hřebík a začal nový život. Ben Paula seznámí s producentem gangsterského televizního seriálu, který ho najme jako odborného poradce. Krátce poté mafián za dramatických okolností zmizí a doktor Sobel dostane od FBI příkaz, aby ho do čtyřiadvaceti hodin našel. Podaří se mu to, ale je proti své vůli přinucen zúčastnit se spolu s mafiány loupežného přepadení. A aby toho nebylo málo, připlete se k tomu všemu ještě filmový štáb, pro který Paul pracuje. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

Dupac 

všechny recenze uživatele

Z poetiky mafiánských klasik vzývané v jedničce nezbylo zhola nic, chemie s Crystalem se vrátilo poskrovnu. Zato přibylo "dirty-grandpa" humoru z přesně toho typu filmů, ze kterého se de Nirovi pořádně nepodařilo vybřednout dodneška. Když už ve scénáři Vittimu koule nechali, aby se měl za co chytat, byla chyba je brát tomu zbytku. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Ne tak vtipné jako jednička, ale pořád se na to koukat dá. Film jednoznačně táhne De Niro, jeho hlášky a grimasy. Příběh dost podobný jedničce, ale to nevadí. Jde zde především o ty hlášky a těch je zde stále dost a dost. U mě spokojenost, na pobavení a odreagování ideální. A dá se na to koukat i vícekrát. Howgh! ()

Reklama

Stíba 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce citelný pokles kvality což se dalo čekat. Ramis jen těží z toho, co přinesl v jedničce a není schopen ukázat prakticky nic nového až na pár typově prčičkovských fórů což je ten důvod proč jsem se tu zasmál o dost méně. I přesto je to ale koukatelná komedie, která místy dokáže slušně pobavit. Průměr. ()

coco.brice 

všechny recenze uživatele

ta pokračování..to je evergreen..jediný film,kdy pokračování dosáhlo ba dokonce předčilo první díl je série Vetřelecká..když se díváte na Přeber si to ,znovu...tak už tak nějak víte co bude..já na to vždy říkám : "To neznáte Hadimršku..jenže.v tom to je..já už to znám...už jsem to viděl..a už to nechci vidět znova..chci něco nového a nový nápad"..a ten tady není a nepřijde... ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

Dva herci předurčeni svým rolím se opět setkávají pod taktovkou někdejšího krále situačních komedií. Ačkoliv látka je tak krásná a silná, něco nefunguje, možná vinou slabšího scénáře se ze zápletky nedaří vykřesat větší jiskra. Pokud hledáte nenáročný film na nedělní odpoledne pak je to jasná volba, vzhledem ke spojitostem doporučuji nejdřív první díl a pak volně přejít sem. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Striptérka, které dá Ben Sobel (Billy Crystal) mince jako spropitné, je známá pornoherečka Gina Lynn. Celá scéna byla Crystalovou improvizací a původně se ve finálním sestřihu neměla objevit. Proto není Gina uvedena v závěrečných titulcích. (kenny.h)

Související novinky

Travolta je král mafiánů

Travolta je král mafiánů

13.04.2011

Jednou už velký comeback díky postavě gangstera slavil. Tenkrát byl ale pouhým pěšákem, teď bude rovnou největším americkým zločineckým bossem. V epickém dramatu Gotti: Three Generations si John… (více)

Reklama

Reklama