Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elliot Richards je nesmělý dobrák zamilovaný do své kolegyně Alison. Ta ho však vůbec nebere na vědomí, proto se zoufalý Elliot rozhodne přijmout nabídku atraktivní ďáblice. Za jeho duši mu splní sedm přání. Jenže ďáblice má trochu svérázný smysl pro humor. Elliot vysloví první přání a skutečně se probudí v luxusním sídle s Alison po boku. Brzy ale zjistí, že Alison je mu nevěrná a jeho bohatství pochází z obchodu s drogami. Podruhé si tedy Elliot raději přeje, aby byl mužem plným pochopení, ale malíř slzející nad západem slunce Alison také na dlouho nezaujme. Vinou ďáblice neuspěje ani mohutný basketbalista ani okouzlující intelektuál, jemuž vedle Pullitzerovy ceny přisoudí i poněkud problematickou sexuální orientaci. S každým přáním je sice Elliot o něco moudřejší, ale také o něco blíž peklu. A než se naděje, zbývá mu poslední přání. (TV Nova)

(více)

Recenze (415)

predators 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemná komedie se střeštěným Fraserem a pekelně neodolatelnou E. Hurleyovou. Těch několik přání, které si Elliot prožije, nemají chybu. Každý příběh je něčím jiným, plný nápadů a to dělá smlouvu s ďáblem sakra nevýhodnou, za to zábavnou. Takových komedií je málo a to je fakt! 75% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekne natočená komédia o siedmich splnených prianí, ktorá zas neboli tak dokonalé, ako si ich majiteľ prial. Je to celkom sranda a nuda tu určite nieje. Dosť sa mi páčil Brendan Fraser v hlavnej úlohe a samozrejme Elizabeth Hurley v najlepších rokoch. Zahviezdil aj Paul Adelstein. Túto komédiu radím veľmi vysoko a zaručujem veľkú zábavu. ()

Reklama

Violeta 

všechny recenze uživatele

Docela líbilo! Jen škoda, že se všechny proměny neodehrávaly v reálu, bylo by to pro mě zajímavější. Zrzek bezmezně dojatý zapadajícím sluncem ovšem neměl chybu, to je fakt. O sečtělém homosexuólovi ani nemluvím, výborný. No a umí si snad někdo představit Elizabeth Hurley bez šatů na ramínka a rozparku na stehni?? ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Nápad vůbec není špatný, styl humoru mi také poměrně vyhovoval, co je však špatné, je hlavní představitel. Nemůžu si pomoci, ale Brendan Fraser je jeden z nejhorších herců, které znám. A tak se mi dělalo permanentně lehce nevolno, když byl na obrazovce... takže 90% stopáže. Kdyby se film přetočil s někým normálním, určitě bych neměl problém jít na čtyři, možná klidně i na pět hvězd... 60% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Sám o sobě by byl film asi i podprůměrný, příběh dost kolísá, některé věci tam jsou snad jen proto, aby měl film dostatečnou stopáž (prezident USA), ale díky Elizabeth Hurley, které nejen že jí to tu fakt sekne, svou roli zvládá naprosto parádně, a Brendanu Fraserovi, který i některé slabší věci ze scénáře tahá do ucházejících vod, se tady dost vyřádil a jeho jihoamerický narkobaron, zrzavý pihovatý cíťa či basketbalista a intelektuální homosexuál jsou prostě úchvatně zahrané role, tento film přesahuje průměr. Kolísavost tohoto filmu je až zarážející, opravdu zábavné scény se tu střídají s naprosto nudnými a suchými, v daných možnostech výborné herecké výkony s hodně slabými (Frances O'Connor je až otřesná a nevěřím jí ani nos mezi očima). Suma sumárum, je to zábavné komedie, z níž budete trochu rozpačití. Nelze hodnotit film jako celek, jen jednotlivé scény, které jsou buď hodně zábavné, nebo vůbec. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (17)

  • Ve scéně, kde citlivý a něžný Elliot zpívá píseň o delfínech, je to ve skutečnosti režisér Harold Ramis, koho slyšíme hrát na kytaru. (Bakllazaan)
  • Elizabeth Hurley si v tomto filmu oblékne celkem 19 různých šatů. (Bakllazaan)
  • Jméno basketballového týmu, proti kterému hrál Elliot bylo "SHIRTS" (trika). (Bakllazaan)

Reklama

Reklama