Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elliot Richards je nesmělý dobrák zamilovaný do své kolegyně Alison. Ta ho však vůbec nebere na vědomí, proto se zoufalý Elliot rozhodne přijmout nabídku atraktivní ďáblice. Za jeho duši mu splní sedm přání. Jenže ďáblice má trochu svérázný smysl pro humor. Elliot vysloví první přání a skutečně se probudí v luxusním sídle s Alison po boku. Brzy ale zjistí, že Alison je mu nevěrná a jeho bohatství pochází z obchodu s drogami. Podruhé si tedy Elliot raději přeje, aby byl mužem plným pochopení, ale malíř slzející nad západem slunce Alison také na dlouho nezaujme. Vinou ďáblice neuspěje ani mohutný basketbalista ani okouzlující intelektuál, jemuž vedle Pullitzerovy ceny přisoudí i poněkud problematickou sexuální orientaci. S každým přáním je sice Elliot o něco moudřejší, ale také o něco blíž peklu. A než se naděje, zbývá mu poslední přání. (TV Nova)

(více)

Recenze (412)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Newman: 1. Just The One (I've Been Looking For) - Johnnie Taylor ,2. My Family - Banana Oil ,3. Frenazo - Tony Phillips ,4. Stop The Rock (Mint Royale Mix) - Apollo Four Forty ,5. Mi Amor - Javier Torres Mosley ,6. Dolphin Song - Brendan Fraser ,7. DJ Girl Around The World (Disco Mix) - Katalina ,8. Rock & Roll Part 2 - Gary Glitter ,9. Meena Devi (Goddess Mix) - Tulku ,10. Inside Of You Inside Of Me - Brendan Fraser ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Citlivý, úspěšný, bohatý, šarmantní, patřičně vybavený - toť ženský mýtus ideálního muže, který pokud splňuje výše uvedené, tak je obvykle ženatý, nebo gay, nebo obojí.. To muži tak nároční nejsou a k naplnění ideálu jim evidentně stačí Alžběta H. v ďábelských převlečcích - nebudu si na nic hrát a přidávám se do řady.. Nemohu se zbavit dojmu, že vkusný bavič Ramis z toho mohl vytěžit mnohem víc a Fraser je už v podobných rolích dobrosrdečných ňoumů okoukaný, nicméně jeho rezavé alter ego přecitlivěle plačící při západu slunce mělo něco do sebe. Lima se tu podivuje, že Hugh Grant zahnul někomu takovému, jako je Liz Hurley - asi to bude tím, že na zadním sedadle auta odmítala dělat ústy to, co za 60 doláčů hravě zvládne šlápota s pysky koně Převalského.. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemná komedie se střeštěným Fraserem a pekelně neodolatelnou E. Hurleyovou. Těch několik přání, které si Elliot prožije, nemají chybu. Každý příběh je něčím jiným, plný nápadů a to dělá smlouvu s ďáblem sakra nevýhodnou, za to zábavnou. Takových komedií je málo a to je fakt! 75% ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie z přelomu století, kterému jednoznačně vévodí hlavní herecká dvojka. Brendan Fraser mě překvapil svým hereckým talentem (jeho budu asi mít zafixovaného jako herce z Mumie, ale je fajn vidět, že zvládne i jiný žánr), zde hrál docela dost typologicky odlišných postav, ale vždy jsem mu to jak se říká sežral i s navijákem (nejvíc mě rozsekal asi basketbalista a jeho 110 % :D). No a Elizabeth Hurley coby svůdný ďábel rozhodně filmu přidala těch pár bodíků navíc. Samotný námět se asi už objevil v moha jiných snímcích, ale to Ramisovo zpracování mi velice sedlo, rozdělení snímku na jednotlivé epizody. Většina vtipů se vydařila, sem tam padla hláška na úrodnou půdu a má bránice to vždy ztěžka zvládla ustát. Zamrzel mě jediný fakt, a to docela uspěchaný závěr. Skoro jako kdyby tento epilog patřil do jiného filmu, protože scénáristicky to považuji za menší fiasko. Ale kvůli slušné kadenci vtipů ty slabší čtyři hvězdy dám. Za mě dávám 71 % ()

ChewieDC 

všechny recenze uživatele

Vcelku zábavná taškařice, která ovšem v závěru při hrdinově prozření postrádá na začátku vybudované tempo. Ovšem pasáž s columbijským dealerem je vynikající ;) Škoda také, že se nakonec do filmu nedostalo alternativní 6. přání, kde se z Elliota místo prezidenta stala rocková hvězda. Už jen kvůli této desetiminutové pasáži, která musela být přetočena z důvodu přístupnosti, stojí za to půjčit si DVD. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (17)

  • Elizabeth Hurley si v tomto filmu oblékne celkem 19 různých šatů. (Bakllazaan)
  • Záběry ze začátku a konce filmu, které jsou z části zrychlené a z části v normálním čase, byly použity z dokumentu Baraka (1992). (Bakllazaan)

Reklama

Reklama