Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elliot Richards je nesmělý dobrák zamilovaný do své kolegyně Alison. Ta ho však vůbec nebere na vědomí, proto se zoufalý Elliot rozhodne přijmout nabídku atraktivní ďáblice. Za jeho duši mu splní sedm přání. Jenže ďáblice má trochu svérázný smysl pro humor. Elliot vysloví první přání a skutečně se probudí v luxusním sídle s Alison po boku. Brzy ale zjistí, že Alison je mu nevěrná a jeho bohatství pochází z obchodu s drogami. Podruhé si tedy Elliot raději přeje, aby byl mužem plným pochopení, ale malíř slzející nad západem slunce Alison také na dlouho nezaujme. Vinou ďáblice neuspěje ani mohutný basketbalista ani okouzlující intelektuál, jemuž vedle Pullitzerovy ceny přisoudí i poněkud problematickou sexuální orientaci. S každým přáním je sice Elliot o něco moudřejší, ale také o něco blíž peklu. A než se naděje, zbývá mu poslední přání. (TV Nova)

(více)

Recenze (412)

boshke 

všechny recenze uživatele

Nápad vůbec není špatný, styl humoru mi také poměrně vyhovoval, co je však špatné, je hlavní představitel. Nemůžu si pomoci, ale Brendan Fraser je jeden z nejhorších herců, které znám. A tak se mi dělalo permanentně lehce nevolno, když byl na obrazovce... takže 90% stopáže. Kdyby se film přetočil s někým normálním, určitě bych neměl problém jít na čtyři, možná klidně i na pět hvězd... 60% ()

Violeta 

všechny recenze uživatele

Docela líbilo! Jen škoda, že se všechny proměny neodehrávaly v reálu, bylo by to pro mě zajímavější. Zrzek bezmezně dojatý zapadajícím sluncem ovšem neměl chybu, to je fakt. O sečtělém homosexuólovi ani nemluvím, výborný. No a umí si snad někdo představit Elizabeth Hurley bez šatů na ramínka a rozparku na stehni?? ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekne natočená komédia o siedmich splnených prianí, ktorá zas neboli tak dokonalé, ako si ich majiteľ prial. Je to celkom sranda a nuda tu určite nieje. Dosť sa mi páčil Brendan Fraser v hlavnej úlohe a samozrejme Elizabeth Hurley v najlepších rokoch. Zahviezdil aj Paul Adelstein. Túto komédiu radím veľmi vysoko a zaručujem veľkú zábavu. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Taková víceméně průměrná romantická komedie (remake) o hledání sebe sama. Nebyl jsem si moc jist, zda se Fraser do role ňoumy hodí, ale nakonec si s tím poradil a po slabším úvodu už to bylo jenom lepší. Je to tak za 3*, ale celou hvězdu dám za sexy Elizabeth Hurley, která vystřídala kostýmky a naplnila snad všechny fantazie všedního muže :p ()

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Zaprodal bych nejen svou duši, ale cokoliv a kohokoliv, kdyby mě sváděl ďábel v tak neuvěřitelně sladkém balení, jakým je (hlavně v některých scénách, jako v té ve škole) nadpozemsky svůdná, božská Elizabeth Hurleyové... Ach jo.... Jinak film spíš průměrný až lehce podprůměrný, ale z Elizabeth, která si svou roli viditělně užívá se prostě nedají spustit oči... ()

Galerie (66)

Zajímavosti (17)

  • Ďáblovo tvrzení, že je stará 6000 let, vychází z výpočtu Arcibiskupa Jamese Usshera, jenž dle Bible spočetl datum stvoření světa na 23. říjen roku 4004 př.n.l. (Z toho lze vyvodit, že Adam a Eva byli vyhnáni z Ráje v pondělí, 10. listopadu.) (Bakllazaan)
  • Podle producenta Trevora Alberta patřila školní uniforma, ve které se objeví Ďábel, skutečně Elizabeth Hurleyové. (Terva)
  • Filmovanie prebiehalo od 24. januára do 18. apríla 2000 v Los Angeles County Arboretum & Botanic Garden, Olympic Auditorium, The Forum, Long Beach, Malibu, Santa Barbara v Kalifornii, Richmond Theatre, The Green, Richmond, Surrey, Veľká Británia, i v 20th Century Fox Studios v Los Angeles, Kalifornia. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama