Reklama

Reklama

Pořádné pecky Billa a Teda

  • USA Bill & Ted Face the Music (více)
Trailer 2

Na této vzrušující cestě skrze prostor a čas budou William „Bill“ S. Preston, Esq. (Alex Winter) a Theodore „Ted“ Logan (Keanu Reeves) hrát o mnohem víc než kdy dřív. Aby zpečetili svůj rokenrolový osud, musí se tito dva nejlepší přátelé, kteří jsou nyní již ve středním věku, vydat na nové dobrodružství poté, co je návštěvník z budoucnosti varuje, že na jejich písni závisí záchrana celého světa. Při hledání hitu, který vrátí život do normálu a přinese vesmíru harmonii, jim pomůžou jejich dcery, nová skupina historických postav a několik hudebních legend. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (76)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Dávam tri hviezdy kvôli Reevesovi a návratu do bláznivých osemdesiatiek, ale popravde to kulminuje medzi odpadom a jednou hviezdou. Je to čistý bordel a slabota ako sviňa, ale je vidieť, že to nebolo točené kvôli prachom, ale kvôli návratu do minulosti, kvôli radosti z hudby a kvôli stretnutiu starej party. Preto tri hviezdy. ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Vskutku mě to neurazilo a celkem i bavilo, i když  do komedie má snímek daleko. Je to hloupé, tupé, nevtipné, ale zároveň duo Keanu a Alex funguje skvěle a je vidět, že je to bavilo. Hodně se mi líbilo sledovat alternativní dopady dvou nejlepších kamarádů s cestováním do budoucnosti. Je zde Rocker-Keanu, 90 letej Keanu, nějakej mix homo-nevímsčím Keanu. Dále rekreace známých Rockových hvězd i těch daleko před dobou. Vcelku je to příjemná jednohubka. ()

Reklama

animaxis 

všechny recenze uživatele

Z celé série se mi nejnovější dobrodružství Billa a Teda líbí určitě nejvíc. Je tu hodně odkazů na předešlé dva díly, ale naštěstí se tu na ně nespoléhá zbytečně moc a film si tak jde opět svou vlastní cestou. Je ovšem pravda, že tentokrát tu narozdíl od druhého dílu není moc nového. Opět se tu cestuje v čase, kde se dávají dohromady slavné osobnosti a opět tu dojde k návštěvě pekla. Mimo to je ale místy velmi zábavné sledovat Billa a Teda, kteří navštěvují svoje budoucí já. To na tomto filmu vlastně oroginální je (aspoň v rámci série) a funguje to na jedničku. Natočit film o zestárlé ikonické dvojce (byť v Česku asi zase tolik ikonická není) nakonec překvapivě vůbec nebyl špatný nápad. A musím říct, že poselství na konci filmu opravdu pohladí na duši. Občas prostě není špatné natočit v dnešní době natolik pozitivní film. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Nečakal som od toho veľa a nakoniec aj milé prekvapenie. Jednotku som videl nedávno a drži sa to v jej šľapajách. Nápad s dcérami dobrý, aj celkovo vyber hercov. Škoda že neviem nájsť druhý diel, lebo toto je záver trilógie. Ale aj tak sa to dá pozrieť, novším generáciám ktoré nevideli staršie filmy Bill a Ted. 4* ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Melancholicky podzim zivota stredniho veku Billa a Teda. Vsichni bychom se mohli nakazit Billovym a Tedovym optimismem - jednoducha vira,ze laskavost a kamaradstvi nad vsechny sjednoti. Funguje to nejak dobre, coz je pozoruhodne na takovou vypravecskou mizerii a jalovou zapletku. jako by tvůrci měli mraky nápadů a nedokázali je pořádně zpracovat. Humor je takový 80 sátkový. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • V jedné ze scén z prostředí pekla se objevuje odkaz na obraz od surrealistického umělce Zdzisława Beksińskiho. (Dvorisek)
  • Ve scénáři jsou verze Billa a Teda z roku 2022 označeni jako „padesátiletý Bill“ a „padesátiletý Ted“. Ironické je, že v době natáčení filmu bylo Alexu Winterovi 55 a Keanu Reevesovi 56 let. (animaxis)
  • Když se hlavní postavy dostávají z pekla v dodávce, jedná se o odkaz na původní scénář k prvnímu dílu. Tam měli protagonisté cestoval časem v dodávce, ale ta byla nakonec změněna na telefonní budku. (animaxis)

Reklama

Reklama