Reklama

Reklama

Pořádné pecky Billa a Teda

  • USA Bill & Ted Face the Music (více)
Trailer 2

Na této vzrušující cestě skrze prostor a čas budou William „Bill“ S. Preston, Esq. (Alex Winter) a Theodore „Ted“ Logan (Keanu Reeves) hrát o mnohem víc než kdy dřív. Aby zpečetili svůj rokenrolový osud, musí se tito dva nejlepší přátelé, kteří jsou nyní již ve středním věku, vydat na nové dobrodružství poté, co je návštěvník z budoucnosti varuje, že na jejich písni závisí záchrana celého světa. Při hledání hitu, který vrátí život do normálu a přinese vesmíru harmonii, jim pomůžou jejich dcery, nová skupina historických postav a několik hudebních legend. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (76)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Nejspíš půjdu proti většině. Předchozí dva filmy jsem viděl poměrně nedávno a oba se mi líbily. Jenže tenhle mě prostě zklamal. Tuhle sérii mám rád hlavně kvůli tomu, jak se nebere vážně a je úplně dementní, ale v tomhle díle je to víc vážné a o dost míň dementní. A přitom vtipů není málo, jen prostě... nejsou vtipné. Až na výjimky. Škoda, a to jsem se celkem těšil. Dějově je to spatlanina jedničky a dvojky (to mi vadí snad nejmíň), bohužel poměrně nudná a ani dcery Billa a Teda mě bůhvíjak nezaujaly. Pak je tu ještě jeden extrémně odhadnutelný zvrat (Kdo vlastně zachrání svět?) a na konci jakýsi podivný pokus o poselství a přesah. Jinak nic zajímavého a pro mě osobně je tenhle díl z celé série nejhorší a jako jediný bych si ho už znova nepustil. Jak už jsem psal, je to škoda. 2* ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Melancholicky podzim zivota stredniho veku Billa a Teda. Vsichni bychom se mohli nakazit Billovym a Tedovym optimismem - jednoducha vira,ze laskavost a kamaradstvi nad vsechny sjednoti. Funguje to nejak dobre, coz je pozoruhodne na takovou vypravecskou mizerii a jalovou zapletku. jako by tvůrci měli mraky nápadů a nedokázali je pořádně zpracovat. Humor je takový 80 sátkový. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

WTF was that?Nevím jestli je moje rozčarování způsobeno tím,že jsem neviděl předchozí dva díly a nebo tím,že je to zkrátka šílená hovadina,ale ono na tom vlastně až tolik nezáleží.Celé to na mě působilo jako by to točil štáb na drogách a to včetně herců (Reevesovo permanentní "Dude" je strašidelné),nemluvě o těžce televizním vizuálu.Vidět předchozí dva díly asi bych byl připraven,ale takhle je to za mě velké zklamání.A to mám dementní komedie stylu Hele vole,kde mám káru docela rád...30% ()

sedm.1 odpad!

všechny recenze uživatele

V případě hodnocení třetího dobrodružství Billa a Teda nemám naprosto jinou možnost, než dát Odpad!, jelikož jsem jednak na celém tom filmu nenašel jednu jedinou pozitivněji působící věc a jednak mě prostě všechno, co se v tom filmu odehrávalo a co v podstatě obsahoval, vyloženě až uráželo. Oni tedy už první dva díly byly pořádné úlety, ale úlety zábavné a rozhodně snesitelné, tohle je ovšem už úplně mimo veškeré mantinely tvůrčí soudnosti, což se týče především zápletky, protože to jsem vážně jen čuměl s otevřenou hubou, jestli jsem magor já, nebo oni. Já vůbec nebyl schopen po celou dobu zvládat tu dějovou imbecilnost, tady se naprosto prdí na jakékoliv smysluplnosti, nějaká pravidla, je to jen jeden tupej, velkej maglajs, navíc bez špetky vtipnosti, emocí, či jakýchkoliv dalších prvků, které by dávali tomu filmu alespoň nějaký pevnější styl. Nemalým průserem je pak i casting, kdy jak Reevesovi, tak Winterovi těch třicet let od druhého dílu vážně nepřidalo, a to především ve smyslu jejich snažení se o teen zábavné pózy, které ovšem kompletně vyznívaly absolutně trapně a nevhodně, a to hlavně kvůli tomu, že ani jeden z nich nemá komediální talent, naštěstí pro chlapy v té nepřesvědčivosti a nesympatičnosti nezůstali ale sami, jelikož i zbytek herců je jen bandou otravných a odpudivých ksichtů, kteří mi ten film též zhnusily na maximum. Tato podívaná je tak zkrátka naprosto nesnesitelný paskvil, filmová zrůdnost, tupost, hloupost a já nevím co ještě všechno, prostě tohle fakt nemělo nikdy vzniknout, hnůj! ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Chystal jsem se nabrousit svůj ostrovtip, zanadávat si na zbytečné sequely a podivit se nad tím, zda tohle má Keanu Reeves zapotřebí. Světě div se - byla to parádní zábava! Bill a Ted jsou padesátníci, řeší manželskou krizi a mají stejně praštěné dcery, jako byli kdysi oni. A stále se pokouší napsat song, který spojí svět - a také zachrání časoprostor. A je to naprosto stejně praštěný, ulítlý a zábavný, jako kdysi dávno první dva díly. Cestování časem, různé budoucí já, skládání kapely z historických celebrit (prozrazovat by byl hřích), budoucnost, smrťák, peklo, robot s pocitem viny :) To vše navíc se s výbornými efekty. Za chvíli jsem zapoměl, že dvojice hrdinů jsou staří pardálové a Reeves je hvězda, bavil jsem se, užíval a ten závěrečný hudební jam byl super! Když jsem se podíval že režisér kdysi přišel s parádním Galaxy Quest, tak se ani nedivím. Parádní 80s-90s retro! ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • V jedné ze scén z prostředí pekla se objevuje odkaz na obraz od surrealistického umělce Zdzisława Beksińskiho. (Dvorisek)
  • Když se hlavní postavy dostávají z pekla v dodávce, jedná se o odkaz na původní scénář k prvnímu dílu. Tam měli protagonisté cestoval časem v dodávce, ale ta byla nakonec změněna na telefonní budku. (animaxis)

Reklama

Reklama