Reklama

Reklama

Bývalí agenti státní bezpečnosti berou spravedlnost do svých rukou poté, co se dozvědí, že policisté unesli syna jednoho z nich... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Spravodlivosť po “poľsky”, respektíve ako sa podsvetie v dôchodcovskom veku vysporiadava s partiou skorumpovaných policajtov. Prvá hodinka aj dačo je doslova scenáristický unikát. Dialógy, reálnosť, proste všetko čo sa má napriek žánru “akčný” zachovať, aby samotný film nevyznel ako reklama na “kokockosť”. Potom sa ale objaví niekoľko pasáži či konaní postáv, ktoré nie sú úplne kóšer, no a v tom prípade u mňa nastáva akýsi zlom v podobe intolerancie. Film ako taký baví. Má rýchly spád i pútavý dej. Je to taká typická “Poľská robota”, akurát strašná škoda, že sa “Pes trojka” v závere nevyhla určitým nezmyslom. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Po 16 letech přichází (nejspíš) závěrečnej díl této trilogie. B. Linda je pořád sympaťák, ale musíme si přiznat, že to už bylo chvílema na sílu. A především pomalejší tempo s celkem dlouho stopáží je na škodu, poznat je to v poslední třetině filmu. Snaha nacpat tam co nejvíc postav z předchozích dílů byla naprosto zbytečná, klidně by stačila ústřední dvojice. K nim se tady přimotá "hodnej" policajt, kterej ale asi chvílema ani neví, na které straně barikády vlastně stojí. Pak do toho celkem poklidnýho tempa přijde mega přestřelka se zásahovou jednotkou, která jakoby do filmu nepatřila.... no bylo to zvláštní. Ne vyloženě blbý, ale bohužel ani extra dobrý. ()

Reklama

marhoul 

všechny recenze uživatele

Tyhle polské hafany já miluju! Kam se hrabou skandinávské krimi. Obsazení luxusní, od radosti hodnotím známkou nejvyšší, Linda je špica a pro Marcinka mám prachsprostou ženskou slabost. Polská kinematografie mě málokdy zklame, polští herci jsou lepší, zajímavější, živočišnější, větší ;) , než ti naši Hrzánové, Brodští, Hanzlíci, lišky a Taclíci ..., ženské zase mnohem pěknější a šarmantnější, čili není o čem. Ne teď vážně, pojetí těchto jejich akčních krimi je vážně senzační a nesmírně zábavné. Scénář je brilantní, parádní hudba, evidentně se nešetřilo na ničem, fajn. Moc fajn. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Władysław Pasikowski je s Patrykem Vegou největší hvězdou na režisérském křesle v Polsku. Vega mi sedí víc kvůli přehnanému násilí a humoru, za to Pasikowski natáčí vyzrálejší filmařinu Evropského rázu s výborným Boguslawem Lindou. Je spíš Thriller/Krimi o korupci mezi policisty a osobní pomstě, ale finální taktická půl hodinová přestřelka rozhodně potěšila. Natočeno i zahráno skvěle. Má to spád i slušnou akci. Bavilo mě to. Příběh****, Akce***, Humor>Ne, Násilí**, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí***. 7/10. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

jsem extra spokojená .Povedl se scénář,režie a exteriéry.Výjimečně vysoce hodnotím profesionalitu dabingu.Českého.Děj měl spád a závěrečná přestřelka je na Oscara.Nevím proč evropské tvorby je všude jako šafránu.Neviděla jsem a lituji předešlé díly.Asi byly dva když tohle je trojka.Opravdu lituji.Pokud někde dají něco kloudného ztratí se to v holyvúdském škváru. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama